Генеральною прокуратурою України порушено кримінальне провадження проти одіозного депутата ВР України Віктора Балоги

грудня 11 / 2022


За статтею 351. Перешкоджання діяльності народного депутата України та депутата місцевої ради.


Такі дії згідно з чинним законодавством караються штрафом від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Нагадаємо, цьогоріч у квітні одіозний політик вирішив не допустити депутатів Мукачівської міськради до сесії, перешкоджав їм потрапити до сесійної зали. Залучав до цього і охоронців фірми "Форт", коли 19 молодиків не пропускали депутатів міськради до виконання своїх обов'язків.





Крім того, Віктор Балога виривав документи у теперішнього заступника Мукачівського міського голови Юлії Тайпс.







Після чого депутати написали звернення до Генеральної прокуратури, правоохоронних органів, аби ті втрутилися у ситуацію.

І от рішення Генпрокуратури не забарилося. Тепер нардеп відповідатиме за свої вчинки і незаконні дії стосовно депутатів Мукачівської міськради. Адже такі кроки з його боку були систематичними.

Наразі слідство веде Державне бюро розслідувань України.

Тож варто сподіватися покарання знайде винуватця. Головне, аби правоохоронці не дали Віктору Балозі втекти від слідства, якщо ж він і плануватиме виїхати за кордон, то зможе втекти з України лише до Молдови.

З достовірних джерел стало відомо, що влада Угорщини заборонила нардепу виїзд до цієї країни, а також і до інших держав Євросоюзу.

Таким чином, правоохоронним органам та працівникам СБУ слід тримати під контролем пункти пропуску, що ведуть з України до Молдови, аби не дати уникнути покарання одіозному політику.
Категорія : Політика


Залишити Коментар