Розпочала роботу сьома сесія Закарпатської облради

липня 28 / 2022

Сьогодні, 27 липня, голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко відкрив пленарне засідання 7-ї сесії Закарпатської облради. У залі зареєстровано 55 крайових парламентарів.
Традиційно голова облради запросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання Героїв сьогодення й цивільних українців у жорстокій російській війні та й висловив співчуття їх родинам. Він наголосив, що у межах обласного бюджету, та іншими доступними засобами здійснюється підтримка родин загиблих військовослужбовців - жителів області.
Голова облради висловив подяку обласній військовій адміністрації, військовим, правоохоронним органам, рятувальникам краю та медичним установам – за нелегку службу із порятунку життів та усім людям, хто долучається до спільної справи і наближає Перемогу над супостатом.
Окремо подякував захисникам України, воїнам-колегам, мужнім бійцям закарпатської бригади та територіальної оборони, які відважно боронять святу українську землю та кожному солдату, на плечах яких лежить доля країни – за великий героїчний вчинок – захищати нас усіх.
Володимир Чубірко привітав присутніх із Днем Української державності. «Сьогодні вперше відзначається День Української державності, який воістину сприятиме захисту національних інтересів України та збереженню історичної справедливості. Це є глибоко символічним особливо в умовах сьогодення, і відповідає високим суспільним очікуванням та запиту на справедливість. Єднаємося з усіма українцями на знак дружби, патріотичності та поваги до захисників свободи і незалежності країни!» - наголосив спікер крайового парламенту.


Пресслужба Закарпатської облради
Категорія : Політика


Залишити Коментар