Слідом за ґвалтівником з ГО “Доста” поліція також затримали мародера Пашу Павлова, а їх “адвокат” намагався очолити ХНР

березня 28 / 2022

Війна відкрила суспільству гнійник псевдо активістів, які ховалися за соц. мережами та видавали власну діяльність за благі наміри.

Минулого тижня правоохоронці затримали 32-річного хустянина Бовкуна Івана під час вимагання грошових коштів у місцевого підприємця. Він – злочинець, який відсидів за зґвалтування жінки та друга особа в ГО “Доста”, заступник Павла Павлова, який на смерть збив людину.

В 2017 році Павлов їхав на швидкості, не дозволеній на території населеного пункту. Пішов на обгін “Ниви”, що рухалася попереду, і після цього не пригальмував на пішохідному переході (перехрестя з вулиці Ротмана, Ужгород, поблизу ресторану “Кілікія”). По “зебрі” в цей момент переходив дорогу чоловік, 59-річний місцевий мешканець. “Шкода” Павлова наїхала на пішохода.

Його життя можна було зберегти, якби водій поставив порятунок людини вище власного страху перед відповідальністю. Однак Павлов втік, після чого спалив власну автівку на подвір’ї батьків.

Тривалий час перебував у розшуку. Згодом чоловіка визнали винним та призначили 6 років в’язниці. Однак, трохи пізніше Апеляційний суд скасував арешт псевдоактивіста Павлова.

Днями стало відомо, що вбивцю Павлова Павла затримали у місті Києві, де чоловік займався мародерством та користувався і перевозив незареєстровану зброю. Чоловіку інкримінують злочин за ст. 263 ККУ (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Стаття передбачає обмеження волі на строк від двох до п’яти років, або позбавлення волі на строк до трьох років.

В той час як закарпатські військові обороняють нашу державу в найактивніших зонах проведення бойових дій, лідер ГО “Доста” вирішив скористатися військовим часом та підзаробити на мародерстві в столиці України. Зрозуміло, що панькатися з ним в Києві ніхто не збирався, тож наразі чоловік знаходиться під вартою.

Свої кримінальні проступки Павлов завжди намагається виправдати за допомогою прихильників зі своєї організації. Так вбивство людини за кермом своєї євро бляхи Павлов намагався тривалий час намагався представити як політичні репресії. Тоді на захист Павлова стали інші відомі псевдо активісти – гастролери: Остап Стахів та проросійський трикстер, конспіролог і ватажок антиваксів Кирило Стремоусов.

Варто розібратися – хто все таки захищав вбивцю Павлова під аплодисменти маргінальних псевдо активістів з ГО “Доста”?

Як показала нам війна – ставленики окупантів на українській Херсонщині. Так, товариш лідера ГО “Доста” Кирило Стремоусов 17 березня 2022 ініціював передачу влади російським окупантам.

Колаборант Стремоусов в приміщенні Херсонської обласної ради запропонував створити “Комитет спасения “За мир и порядок” та заявив, що саме російська федерація являється для нього пріорітетом та напрямком який він з командою ставить перед собою у формуванні “стабілізації ситуації в регіоні”.

Відповідне відео агентура РФ поширила засобами масової інформації з метою викривлення інформації для російського споживача про політичну обстановку на Херсонщині. Завдяки Стремоусову населення Росії переконують, що жителі Херсонщини чекають та сподіваються на окупантів.

Хоча РІВНО РІК тому цей сепаратист разом з колегою Стахівим бігав приміщеннями поліції Закарпатської області, вчиняючи різні провокації з метою “Звільнення та підтримки Паші Павлова з ГО “Доста”.

З геометричною прогресією війна розкриває гнійник псевдоактивістів, які входили в довіру частини суспільства, щоб прикривати свої злочини.

Що цього разу придумає квартет з ґвалтівника, вбивці, антивакцинатора та сепаратиста у виправдання лідера ГО “Доста”? Може і справді досить. Брехати та маніпулювати.

Повідомляє –https://zak-insider.com/slidom-za-ґvaltivnikom-z-go-dosta-zatrimali-i-vbivcyu-pavlova-a-їx-kolega-namagavsya-ocholiti-xnr/]https://zak-insider.com
Категорія : Політика


Залишити Коментар