В Закарпатті відновили захисну дамбу, яка була пошкоджена минулим паводком (відео)

лютого 10 / 2022

Шановне товариство,повідомляємо ,що завдяки спільній та злагодженій командній роботі депутатського корпусу всіх рівнів ПП "Рідне Закарпаття" та безпосередній підтримці народного депутата України Владислава Поляка вдалося в найкоротший час провести роботи з відновлення водозахисного земляного валу в с.В.Ком"яти для захисту громади від шкідливої дїї вод.
Нагадуємо Вам,що під час проходження паводку 4-5 січня 2022 року на р. Боржава в с. Великі Ком’яти Виноградівської територіальної громади Берегівського району поблизу вул. Вашингтона відбувся перелив паводкових вод через лівобережний водозахисний земляний вал, що в подальшому призвело до його руйнування та затоплення окремих дворогосподарств, сільськогосподарських ділянок.
На місце руйнування водозахисного земляного валу виїхали народний депутат України Владислав Поляк , голова Закарпатської ОДА п.Микита В.Ф. та комісія із фахівців Виноградівської ТГ,які оглянули місця розмиву земляного водозахисного валу для визначення руйнування ,з подальшим складанням кошторисної документації щодо відновлення земляного валу в місці розмиву.
Сьогодні розпочаті роботи Виноградівським МУВГ (начальник п.Кедик Є.Є.) з відновлення водозахисного земляного валу для захисту людей від шкідливої дїї вод.
Місцеві мешканці з радістю зустріли техніку,яка приїхала виконувати роботи ,а також самі долучилися до відновлювальних робіт.




Прес-служба Громадської організації"Народний контроль Закарпаття"
Категорія : Політика


Залишити Коментар