На Закарпатті депутатка від Слуг народу дискредитує партію Президента (відео)

лютого 08 / 2022
На Закарпатті депутатка від Слуг народу дискредитує партію Президента (відео)

Сьогодні, у Виноградові відбулося засідання Постійної комісії з питань законності, регламенту, депутатської етики, оборонної роботи та надзвичайних ситуацій. Комісія розглянула звернення- скаргу місцевого жителя «К» на діяльність депутатки Виноградівської ОТГ від партії «Слуга народу» Єліси Сідей. В своїй заяві громадянин стверджує, що дії депутатки приносять, йому шкоду та принижують, його гідність. Сама депутатка на засідання не прийшла, пославшись на хворобу та відправивши на нього помічника.

В процесі засідання виявилося, що до діяльності депутатки крім цього є багато скарг виборців, які пов’язані з її діяльністю депутата та побуті, що несумісні з етикою та культурою. За словами учасників засідання люди бояться виносити ці питання в публічну площину і тільки ця заява-скарга отримала розголосу.

На засідання комісії журналістка телеканалу «М-студіо» зробила шокуючу заяву, щоб бути не упередженими пропонуємо подивитися відео:



Такий розгляд «діяльності» депутатки вказує, що вона дискредитує партію Слуга народу та Президента, які відповідають за роботу своїх партійців.



Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар