Слуги народу продовжують готувати черговий «переворот» в Закарпатській облраді

січня 13 / 2022

Схоже, що незабаром в Закарпатській обласній раді пройде черговий вже третій «переворот» в Закарпатській обласній раді. Слуги народу, намагаються сформувати нову більшість за своєї участі, Рідного Закарпаття, КМКС, За майбутнє та частини БЮТа. Відповідно в опозицію хочуть відправити – Команду Андрія Балоги, ОПЗЖ, ЄС та частину БЮТа.

Що з того у них вийде сказати важко через те, що обіцянки, для КМКС закрити всі кримінальні справи так і залишилися обіцянками. Ще велике питання чи піде на таке Рідне Закарпаття, якому Слуги народу вставляють палки у колеса в районних радах та деяких ОТГ.

Якщо аналізувати в загальному політичну ситуацію на Закарпатті, то вона на грані абсурду та політичного «дебізму». Сформована більшість партій в обласній раді не означає, що так буде по всій вертикалі.

Тут ми – дружимо, там інколи дружимо, а там ми вороги цікаво, що така ситуація про всій Україні.

Дійсно абсурдом виглядає в очах виборців коли провладна партія «мочить» наприклад Віктора Медведчука лідера «ОПЗЖ», а десь у Виноградівській ОТГ його партійці ходять зі Слугами народу в «засосі».

Така позиція партії для виборця виглядає, як «договорняк» і типу переслідування їх лідера є видуманим сценарієм Банкової ролі «жертви», яка у будь-який час зрадить свої передвиборчі обіцянки.

Що ж почекаємо чим це закінчиться Слуги народу вже роздають цим політичним силам посади в ОДА, але їм не треба забувати, що політичну відповідальність, вони будуть нести перед виборцями на рівні з провладною партією.

На фото – політичні плакати Слуг народу, які ще більше дражнять виборців, які ставлять собі питанням, а що вони зробили для простого народу?

Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар