Депутатська група «Нова громада» Виноградівської ОТГ сповідує нові принципи: собі, не людям?

грудня 14 / 2021

Дуже схоже на те, що політичні чвари їх цікавлять значно більше, ніж служіння людям і їх інтересам, які так палко декларувалися у передвиборчих лозунгах.

Завдяки інформаційній атаці та суспільному тиску окремі депутати групи «Нова громада» в кількості 4 із 16 депутатів нарешті з’явилися у сесійній залі і взяли участь у роботі сесії Виноградівської міської ради.

«Нова громада» сповідує нові принципи: собі, не людям? Або коли важливо для них особисто, то тоді і на сесію прийти можна? Вибірковість і подвійні стандарти. Символічно, що 2 із 4 присутніх «новогромадівців» - освітяни: Максим Молнар та Оксана Кіш проголосували за виплату зарплати освітянам та покинули зал.

Оплата праці – важливе питання для громади міста, тим не менше, у порядку денному було немало інших життєво важливих проектів рішень.

Прийняття у користування кисневих концентраторів для отієї нової громади нашого міста важливим питанням не назвеш, бо участі у його розгляді вони не взяли. Навіть ті депутати, які самі є лікарями. Як, наприклад, Ольга Драб. От про які людські якості, професійну етику та служіння людям може ітися, коли лікар не голосує за те, щоб прийняти на баланс міста обладнання, без якого десятки виноградівців можуть програти у боротьбі з ковідом? Риторичне питання.

Або інше. Мешканці довго чекають на затвердження земельних документацій своїх присадибних ділянок. Дехто, на жаль, вже не дочекався. А саме 4 людей померли за період блокування та зневаги для виборців.

«Нова громада» сповідує нові принципи: собі, не людям?
Дуже схоже на те, що політичні чвари їх цікавлять значно більше, ніж служіння людям і їх інтересам, які так палко декларувалися у передвиборчих лозунгах.

Байдужість і нехтування обов’язками: основні принципи діяльності цих депутатів:
Еліса Сідей
Валерій Нечаєв
Наталія Костелеба-Веремчук
Василь Кіш
Михайло Магочі
Артур Івашко
Вячеслав Кус
Йосип Баник
Чілла Веспреймі
Андрій Крайняй
Микола Лемко
Ольга Драб


Категорія : Політика


Залишити Коментар