«Нова громада» позбавила Виноградівську ОТГ ліків, кисневих концентраторів, заробітних плат

грудня 10 / 2021

У п’ятницю, 10 грудня, повинно було пройти чергове засідання сесії Виноградівської міської ради. Однак депутати групи «Нова громада» вкотре зривають роботу, блокуючи розв'язання важливих питань для життєдіяльності громади.
Для них не проблема знехтувати своїм прямим обов’язком, який їм делегували виборці, віддавши за них голос. Депутати не з’явилися у сесійній залі, кворуму не було, сесія була не правочинною.

Політичні амбіції вони поставили вище за виплату заробітних плат працівникам освіти та культури, наприклад. Так, для чого людям кошти перед святами?!

Проігнорувавши сесію і порушивши свій прямий обов’язок народного обранця, депутати від «Нової громади» позбавили людей, хворих на COVID-19, шансу вільно дихати, а, може, і вижити у боротьбі з недугою. Саме на цьому засіданні депутати мали прийняти на баланс виноградівського осередку первинної медико-санітарної допомоги 67 кисневих концентраторів.
Через те, що сесія не відбулася, обдаровані діти Виноградівської територіальної не отримають фінансову підтримку, дітей з інвалідністю позбавили забезпечення медикаментами. За відповідні програми та спрямування коштів на них повинні були проголосувати сьогодні у сесійній залі. А через блокування земельних питань 4 виноградівців уже померли, чекаючи, щоб люди, яких вони обрали, затвердження їм земельної ділянки в їх місті.

Розв'язання проблем громади і її жителів для окремих депутатів не є ціллю. Їх цікавлять лише політичні бонуси та дивіденди. Хіба для них важливо, як до свят готуватимуться освітяни без зарплати, чи як мають виживати діти без ліків, які їм потрібні щодня? О ні, їм важливо лише поливати брудом опонентів, а виборчі обіцянки – цяцянки. Ними виноградівці вже ситі. Їх імена має знати кожен житель нашого міста:
Еліса Сідей
Олег Більда
Валерій Нечаєв
Наталія Костелеба-Веремчук
Василь Кіш
Михайло Магочі
Артур Івашко
Ольга Драб
Вячеслав Кус
Йосип Баник
Чілла Веспреймі
Оксана Кіш
Андрій Крайняй
Максим Молнар

Зараз представники "Нової громади" будуть шукати собі різні виправдання, але факт той що прийшовши на сесію вони могли їх озвучити, але їм краще буде це робити віртуально за допомогою не живих "ботів", які в чергове будуть обливати лайном інших. Схоже, що ці депутати живуть в іншому світі - світі ілюзій та синдромом роздвоєння особистості, а не прагненням вирішити проблему та її подолати.
Категорія : Політика


Залишити Коментар