Закарпатський нардеп Лаба проголосував за присудження премії ВРУ своєму сину

листопада 24 / 2021

Розвиток парламентаризму – справа не з легких.

Тим паче коли мова йде про преміювання молоді за внесок у цю сферу.

Нещодавно Комітет Верховної Ради України з питань молоді і спорту проводив прийом документів на здобуття Премії Верховної Ради України.

Сама ж премія присуджується особам — громадянам України віком до 35 років. Щороку на всю Україну присуджується усього десять таких премій.

Одним з лауреатів премії став син народного депутата України Михайла Лаби, який за сприяння батька став депутатом обласної ради та «через коліно» очолив «Агенцію регіонального розвитку».
17 листопада батько цього юного дарування знехтував ЗУ «Про запобігання корупції» та проголосував за відповідну Постанову, де Лабі-молодшому присудили премію ВРУ.

Так нардеп та депутат крайового парламенту потрапили в історію з реальним конфліктом інтересів, зумовленого сімейними стосунками батька та сина.



По Закону нардеп Лаба мав подати до Апарату ВРУ заяву про наявний конфлікт інтересів щодо голосування по цій постанові та не брати участь у розгляді цього питання, однак гроші затьмарили розум народного обранця.

Годі вже й говорити про реальні заслуги юнака на всеукраїнському рівні – про них точно нікому не відому, на відміну від матеріальної вигоди Лабі-джуніору завдяки черговому лоббі батька.
Категорія : Політика


Залишити Коментар