Новини Закарпаття

Що хочуть «Слуги народу» на Закарпатті?


Досить риторичне запитання…. відповідь проста – хочуть всю повноту влади, контроль кордонів, митниці та перспективи повторної їх підтримки на наступних виборах.

Останні події в обласній раді показали, що Закарпаття «гарапом» не взяти тут методи Миколи Тищенка не пройдуть. В Києві склався стереотип, що ніби на Закарпатті, місцеві олігархи роблять супротив їм, а хто у нас олігарх Віктор Балога? Так він бідний як церковна миша, біля будь-якого київського чиновника середнього «пошибу». Два будиночки, квартира, земельна ділянка, пару авто та картин і декілька мільйонів під «матрацом» це олігарх? Правда активи родини в десять разів перевищують доходи, але це так … для НАЗК.

Тоді такими олігархами на Закарпатті ріку Тису можна «загатити» уявляєте у нас деякі «клієти», що мають працівників та фірми за кордоном не знають куди гроші дівати, тому що там їх можуть спитати звідки вони у них.

Та це лірика…

Так що хочуть «Слуги народу» на Закарпатті?

За словами вже ексголови Закарпатської облради Олексія Петрова всю повноту влади – контроль ОДА та обласної ради. Цікаво, що їм не суттєво минуле їх слуг головне, щоб вони зараз були підфарбовані під їх прапори.

І так варіант нової коаліції в обласній раді – «Слуги народу», «Рідне Закарпаття», КМКС, «За майбутнє» та БЮТ. Голова облради – Олексій Іванчо (Слуги народу), заступник Василь Іванчо (За майбутнє), бюджетний комітет Мирослава Ливч (БЮТ).

Чим «куплять» «Рідне Закарпаття» та КМКС поки не зрозуміло.

Ще цікаво, щоб нейтралізувати опозицію ймовірно будуть залучені силовики, яких після «провалу» в обласній раді замінять.

Нагадаємо, що Олексій Петров про свою ймовірну відставку дізнався за годину, а можливо і менше до початку сесії.

Таке бажання у «Слуг народу», що з того вийде побачимо.

Микола Староста.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Перейти на сайт