Тищенко, Петров та ймовірний новий голова Закарпатської ОДА «Баширов» агенти Москви?

листопада 10 / 2021

Внутрішня політика партії «Слуга народу», а точніше Офісу Президента, нагадують в Закарпатті, продумані десь нетрях російського ГРУ (головне розвідувальне управління) плани з створення, ще одного «вогню» політичної та соціальної нестабільності в Україні. Схоже, що автори цього плану є фанатами фільму - «Начальник Чукотки» де молодого більшовика, відправили встановлювати Радянську владу на теренах невідомого йому «краю світу». Поведінка та дії Миколи Тищенка в чомусь нагадують героя цього фільму, який до речі, так Радянську владу там і не встановив, а місцеві до цього часу живуть так як жили їх предки сотнями років назад.

Правда, автори нового сценарію додали декілька «родзинок» до «колонізації» не покірної української «Чукотки», а саме Петрова, який до речі є уродженцем російської Калуги. Подейкують, що в кінці цього тижня їм на допомогу може з’явитися новий голова ОДА прізвище, якого тримається у великому секреті, тому ймовірно це буде «Баширов». Думаю пояснювати хто такі «Петров та Баширов» знає цілий світ.

Факт той, що в наступну п’ятницю на Закарпаття, «завітає» Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, який ймовірно може привести нового керівника Закарпатської ОДА, подейкують, що це його соратник по роботі в Івано-Франківську та експрацівник поліції.
Кого б не привіз Денис Шмигаль, закарпатці це сприймуть як чергове приниження, а це вигідне в першу чергу Москві, яка буде розганяти через ЗМІ та соціальні мережі мессидж закарпатських «чукчів та ескімосів», які не здатні ні на що.

Складається враження, що команді Президента, мало «злих» угорців та інших національних меншин, яких на Закарпатті, проживає понад 100 - тому вони взялися принизити та місцеві політичні еліти. Ймовірно в команді Президента не знають і реальної соціології, яка позує що переважна більшість закарпатців «плюється» їм в спини, а на наступних виборах тут їм не бачити навіть 3% про які до речі згадував - Микола Тищенко.
Чим це закінчиться сказати важко, але добром точно ні! Водночас хтось в Москві повісить собі чергову медальку та прокричить - Слава Україні! Та де…. Слава!

Микола Староста.

Р.С. Ще цікавий факт – в спецслужбах говорять, що минулих агентів КГБ не буває, вони ще як мінімум п’ять років після смерті на зв’язку.

https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар