Олексій Петров тільки за 20 хвилин дізнався, що його звільнять від посади голови Закарпатської облради?

жовтня 28 / 2021

Сьогодні, Закарпатська обласна рада стала центром сенсаційних новин те, що у ній сьогодні відбулося багато хто ще день тому навіть не міг представити, а комусь навіть приснитися. Щоб не розтягувати публікацію ми розділимо цю подію на декілька епізодів з відповідними публікаціями.
Епізод перший:

Олексій Петров, тільки за 20 хвилин дізнався, що його звільнять від посади голови Закарпатської облради, тому відповідне рішення про перенесення сесії з’явилося на сайті облради за 13 хвилин до її початку.
«Перенести дату проведення четвертої сесії обласної ради VIII скликання та провести її пленарне засідання 25 листопада 2021 року об 11-й годині в м. Ужгород у залі засідань обласної ради. Виконавчому апарату обласної ради довести дане розпорядження до відома депутатів обласної ради. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою» - йдеться в документі.



У своєму коментарі для журналістів голова Закарпатської обласної ради Олексій Петров назвав сьогоднішню сесію нелегітимною і повідомив, що вже звернувся до правоохоронних органів:
– Те, що відбувається, є порушенням усіх правових норм і має ознаки самоуправства. Я, звернувся з цього приводу до прокуратури та поліції з метою реагування на ці дії, – заявив Петров.
Тут постає питання, а як за 13 хвилин апарат міг повідомити всіх депутатів, що сесії не буде?
З вище наведеного також випливає, що хвалена «обізнаність» Олексія Петрова через його роботу в СБУ виявилося фікцією, майже всі депутати про майбутній «переворот» знали він ні.

Продовження слідує.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар