«Ми готові підтримати ініціативи громад на всіх рівнях», – Ігор Шинкарюк

вересня 30 / 2021


Заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк разом із командою взяв участь у панельній дискусії у межах міжнародного туристичного форуму «Розвиток туризму в територіальних громадах: інвестиції, нові проєкти та інструменти для промоції».

Як представник органу виконавчої влади Ігор Шинкарюк розповів про державні інвестиції у громади на підтримку проєктів туристичного спрямування та історико-культурної спадщини.

«Ми готові підтримати ініціативи громад на всіх рівнях. Сьогодні у громадах реалізовуються два проєкти в межах програми Президента України Володимира Зеленського «Велика реставрація». Два готові проєкти – два отримують фінансування», — зауважив заступник голови облдержадміністрації.

Читайте також: Керівництво області зустрілося з Верховним комісаром ОБСЄ у справах національних меншин (Фото)


За його словами, це дуже низький показник, і сьогодні спільне завдання донести до громад, що фінансування та підтримка – це реальні кейси.

Все, що потрібно зробити, – це розробити власну стратегію, замовити і профінансувати проєкт та подати його до облдержадміністрації на перспективне фінансування у межах державних програм.

«Завдання на 2022 рік – збільшення кількості проєктів у рази і створення промоції вже реалізованих проєктів за фінансуванням держави.

Про це та багато іншого сьогодні дискутували разом із учасниками конференції», — зазначив заступник очільника краю.
Категорія : Політика


Залишити Коментар