Балога дав добро на призначення директора Закарпатського обласного краєзнавчого музею родича Петрова ціна питання 25 мільйонів євро?

вересня 27 / 2021

За інформацією нашого видання, завтра відбудеться представлення нового директора Закарпатського обласного краєзнавчого музею Миколу Кужельного, який є племінником голови Закарпатської обласної ради Олексія Петрова. Призначення відбудеться без конкурсу через те, що рішенням облради, були внесені зміни, які дозволять це зробити. Микола Кужельний донедавна обіймав посаду заступника директора Департаменту культури Закарпатської ОДА – начальника управління охорони культурної спадщини, але був скорочений. А до того Микола Кужельний був також помічником на платній основі народного депутата від “Партії регіонів” Юрія Бойка (ОПЗЖ).

Цікаво, що ймовірніше його призначення санкціонував Віктор Балога, який як стверджують «злі язики» фактично керує обласною радою та Олексієм Петровим. Додамо, що наразі триває конфлікт між партією «Рідне Закарпаття» та пробалогівською більшістю в обласній раді та порозуміння не передбачається.

Ще цікаво, що за неофіційною інформацією Закарпатський обласний краєзнавчий музей має отримати 25 мільйонів євро грантових коштів, для його реконструкції.

Більш ймовірно це і є головною причиною призначення родича жінки Петрова на цю посаду.

Повідомляє - https://transcarpathia.news
Категорія : Політика


Залишити Коментар