Владіслав Поляк підбив підсумки пленарного тижня

вересня 24 / 2021

Народний депутат України Владіслав Поляк у своєму профілі у соцмережі підбив підсумки пленарного тижня. Згадав про ТОП-подію цього тижня, а саме про замах на першого помічника Президента, однак найбільше зосередився на ключових законопроектах, що Верховна Рада розглядала на пленарних засіданнях.

«Щодо роботи ВРУ, то головною подією пленарного тижня стало ухвалення законопроєкту Президента України про деолігархізацію. Однак фахівці виявили юридичну колізію у документі, тому одну зі статтей документу депутати будуть переголосовувати», - зазначив Владіслав Поляк.

Західні та українські експерти по-різному оцінюють цей документ. На переконання народного депутата, у прийнятому рішенні важливо дотримуватися задекларованих принципів, які стали основою ініціативи Володимира Зеленського.

«Також ВР призначила колегу Сергія Іонушаса головою Комітету з питань правоохоронної діяльності. Раніше комітет очолював Денис Монастирський, якого призначили Міністром внутрішніх справ.

322 голосами "за" ухвалили постанову щодо невизнання нової Держдуми Росії і виборів до неї. Також до консультацій з ринком прибрали з податкового законопроєкту норму щодо сплати ПДВ з житла на вторинному ринку.

Підтримано у першому читанні законопроєкт №5148, метою якого є заборона використання пальмового масла в харчових продуктах, в тому числі в дитячому харчуванні!

Наступний тиждень - працюємо на округах!» - ідеться у дописі політика.
Категорія : Політика


Залишити Коментар