На Рахівщині вже одинадцятий рік поспіль кожен першокласник отримав шкільний ранець від нардепа Василя Петьовки

серпня 09 / 2021

Цими днями на Рахівщині відбулася благодійна акція «З любов’ю та турботою про дітей», яка вже одинадцятий рік поспіль проводиться з ініціативи народного депутата України Василя Петьовки. В рамках цієї акції кожен майбутній першокласник отримав шкільний ранець, наповнений усім необхідним для навчання, приладдям. Всередині – папки для трудового навчання, пенали з ручками й олівцями, альбоми для малювання з олівцями та фломастерами та інше. Весь комплект обладнання, необхідний на перших порах. І малеча була задоволена. Хлопчики й дівчатка з великою радістю приймали подарунки та тішилися, що мають необхідні для школи речі.

А батьки кажуть, що така допомога дуже суттєва, та радіють, що мають змогу отримати таку допомогу, адже у наш нелегкий час зібрати дитину до школи -задоволення не з дешевих. Бо окрім ранця, потрібно ще й одягнути дитину, придбати взуття та багато іншого. А коли в сім’ї виховують не одного школяра, такі подарунки дуже цінні та необхідні. Адже дітям головне - увага і піклування.

Присутні на цих зустрічах вчителі та батьки висловлювали щиру вдячність за турботу народному депутату України Василю Петьовці і бажали йому плідної роботи у вищому законодавчому органі державної влади України. Наступного тижня шкільні ранці отримають майбутні першокласники Тячівського району.









thumb]https://transkarpatia.net/uploads/posts/2021-08/1628516598_rah1v-4-1.jpg[/thumb]

Категорія : Політика


Залишити Коментар