У Берегівській районній раді прийняли естафету з беззаконної діяльності слуг народу в Закарпатській області

липня 30 / 2021
Беззаконня «смотрящих» Тищенка продовжується - незаконно висловлено недовіру голові райради.


З приходом Миколи Тищенка на Закарпаття партія президента уклала союз з Віктором Медведчуком, партією Ігоря Коломойського "За майбутнє" та Віктором Балогою.

Цей олігархічний союз екстраполювався і на місцеві та районні ради Закарпаття та проходить під керівництвом нардепа Михайла Лаби та помічника Тищенка Володимира Пригладя, який, разом з клубом смотрящих Колі Катлєти, ходить Закарпаттям утворюючи нові коаліції з ОПЗЖ, Балогою, людьми Коломойського та угорцями.

Беззаконня «смотрящих» Тищенка продовжується - незаконно висловлено недовіру голові райради, фото-1
Так, сьогодні, 30 липня, "слуги народу" в союзі з проугорською партією КМКС ініціювали незаконне висловлення недовіри голові Берегівської РДА.

Чинний голова райдержадміністрації приступив до виконання своїх обов'язків 12 березня 2021 року та, відповідно до частини 7 ст. 34 ЗУ "Про місцеві державні адміністрації", повинен щорічно звітувати про свою діяльність.



Позаяк звіти за 2020 рік були надані головами тоді ще Берегівської та Виноградівської РДА, згідно з законом та враховуючи те, що Ігоря Вантюха було призначено тільки в березні 2021 року, звіт голови новоутвореної Берегівської РДА перед районною радою міг заслуховуватися тільки наступного року за результатами роботи в 2021 році.

Разом з цим, з 26 по 31 липня 2021 року Ігор Вантюх офіційно перебуває у відрядженні та бере участь в курсовій підготовці голів районних державних адміністрацій у Києві.

Проте голова районної ради Карло Резеш (партія КМКС), не аргументуючи свої дії юридично, поставив незаконне рішення про висловлення недовіри Вантюху на таємне голосування, де воно знайшло підтримку "Слуги народу" та інших проолігархічних партій.

Карло Резеш - партієць КМКС є єдиним головою районної ради в Україні, який є громадянином іншої держави. ЗМІ неодноразово оприлюднювали паспорт громадянина Угорщини, який належить нинішньому керівнику Берегівської районної ради.



Швагром Карла Резеша є депутат партії КМКС та член олігархічної більшості в Берегівській райраді - Іван Удуд, який відомий тим, що є головним контрабандистом краю та здійснив кілька смертельних ДТП.

У липні 2021 року у селі Ботар на Виноградівщині Іван Удуд на автомобілі Toyota Land Cruiser зіткнувся з мотоциклом. У результаті 19-річний водій останнього загинув.



За контрабандні гроші Удуда експертиза зазначила, що юнак загинув до зіткнення з автівкою депутата.

Днями вбивцю помічали в компанії молодиків, які приїхали на Закарпаття з командою Тищенка. Вочевидь, протекція від слуг народу вбивства Удудом 19-річного молодика стало розмінною монетою для голосування в районній раді.

Повідомляє - Закарпатський інсайдер.
Категорія : Політика


Залишити Коментар