На Закарпатті побудують Президентський аеропорт – Тищенко

липня 24 / 2021

Голова осередку партії від партії Слуга народу в Закарпатті, Микола Тищенко на своєму телеграм-каналі оприлюднив сенсаційну новину.
Виявляється, біля міста Мукачево, буде побудовано «Президентський» аеропорт, для чого Володимиру Зеленському, власний аеропорт на Закарпатті, достовірно невідомо.
Також Микола Тищенко, сфотографувався з головою МЗС Угорщини Петером Сійарто, щоб ймовірно придати «важливості» своїй персоні, перед угорською громадою.

Микола Тищенко, останній час на Закарпатті, проводить активну політичну діяльність, переформовуючи обласну раду, Ужгородську міську та втручаючись практично у всі сфери діяльності виконавчої влади.

Цікаво, щоб задовольнити свої інтереси, Слуги народу, пішли навіть на союз партіє ОПЗЖ, лідер якої Віктор Медведчук, наразі знаходиться під домашнім арештом та обвинувачується державній зраді.

За неофіційною інформацією Микола Тищенко, також пообіцяв угорській національній меншині закриття всіх кримінальних справ в тому числі проти лідера КМКС Василя Брензовича, щоб ті вступили з ними в коаліцію.

На наступну сесію закарпатської облради підготовлені кадрові зміни, що з того вийде покаже час, наразі за звільнення двох заступників голоси у Слуг народу є але з призначенням нових ймовірніше будуть проблеми.

Що ж побачимо, що реально зробить Микола Тищенко для простих закарпатців, але обіцяних ним мільярдів інвестицій з державного бюджету поки не видно.


Категорія : Політика


Залишити Коментар