Дороги найвисокогірнішого району потребують ремонту: Василь Петьовка звернувся до начальника Служби автодоріг області

липня 09 / 2021

Гірські дороги Рахівщини потребують ремонту. Народний депутат Василь Петьовка звернувся з проханням розглянути питання відновлення відрізків доріг Великий Бичків – Водиця, Солотвино – Верхнє Водяне, Колочава – Чумалево – Буштино до начальника Служби автомобільних доріг у Закарпатській області Владислава Данила

На більшій частині автошляхів нашої області активно виконують різного роду ремонтні роботи асфальтобетонного покриття на сотні мільйонів гривень, а на Рахівщині - тільки в окремих селах. Обурення місцевих викликає ситуація з призупиненням ремонтних робіт на відрізку дороги Великий Бичків – Водиця і переведенням техніки на іншу ділянку роботи.
Шлях, що перебуває у м’яко кажучи, не найкращому стані – це дорога В.Бичків –В.Водяне-Водиця. Жителі гірських сіл Верхнє Водяне, Ріки, Стримби, Плаюц та Водиці Рахівського району кажуть: цей відрізок чи не найгірший, яким їм доводилось їхати. На території Верхньоводянської долини наразі проживає близько 17 тисяч жителів, які звертаються у всі інстанції з проханням відремонтувати цю дорогу місцевого значення, яка не ремонтувалися понад 20-ть років.
Жителі Тячівського та Рахівського районів скаржаться незадовільний стан дороги місцевого значення Солотвино – Верхнє Водяне. Ремонт цієї дороги, що веде до міжнародного пункту пропуску «Солотвино-Сігет», і має важливе значення, в тому числі і для розвитку туризму - не проводився близько 15 років. Ще одна дорога, що теж викликає чимало нарікань - місцевого значення Колочава – Чумалево – Буштино .
Через неналежний стан шляхів - постійні поломки автомобілів, відмінені автобусні рейси, йдеться навіть про неможливість вчасного надання медичної допомоги - життя та здоров’я жителів гірських районів під загрозою .
Народний депутат України Василь Петьовка звернувся до начальника Служби місцевих автомобільних доріг у Закарпатській області Владислава Данила з проханням: здійснити необхідні заходи щодо невідкладного ремонту вказаних доріг, що мають важливе значення для життя, розвитку інфрастуктури, туристичного розвитку та комфорту жителів гірських районів Тячівщини та Рахівщини
Категорія : Політика


Залишити Коментар