«Наше завдання – створити доступні умови для імунізації населення усіх категорій», – голова Закарпатської ОДА

липня 01 / 2021


Уперше у форматі відкритого діалогу керівництво облдержадміністрації поспілкувалося з представниками ромських громадських організацій та поселень щодо вакцинації.

«Питання серйозне і важливе, адже йдеться про здоров’я закарпатців та захист від COVID-19. Ми визначимо локації, сили та засоби, необхідні для імунізації у місцях компактного проживання ромів. Забезпечимо необхідну кількість вакцин та поточну реєстрацію імунізованих», – зауважив очільник області Анатолій Полосков.

За його словами, результатом зустрічі стало напрацювання дієвого механізму організації планової вакцинації у місцях компактного проживання громадян України ромської національності.

Перший заступник голови ОДА Мирослав Білецький наголосив, що користуючись спадом захворюваності на Covid-19, керівництво області працює над тим, щоб охопити вакцинацією якомога більше людей, зокрема й тих, хто не має можливості самостійно прийти на пункт щеплення.

Сторони готові співпрацювати та докласти максимум зусиль задля безпеки закарпатців та вироблення колективного імунітету проти коронавірусної інфекції.


Категорія : Політика


Залишити Коментар