Виправдати союз з Медведчуком: Петров замовив брудну кампанію проти екссоюзників

червня 25 / 2021

Після місцевих виборів 2020 року низка політичних партій підтримала представника «Слуги народу» на посаду керівника Закарпатської обласної ради.

До цього Олексій Петров був керівником Закарпатської ОДА, однак прийняв рішення продовжувати політичну кар’єру керманичем обласного парламенту.

Фракції партій «Батьківшина», «Рідне Закарпаття», «Слуга народу» та «ЄС» підтримали генерала Петрова і він очолив обласну раду.

Проте вже у червні 2021 року Олексій Геннадійович злакомився на пропозиції олігарха Медведчука та Балоги, та всупереч регламенту обласної ради провів перерозподіл представництва у постійних комісіях на користь вищезгаданих осіб.

Зустріч напередодні обласної сесії проходила в ресторані «Олд Континент», де Петров та нова коаліція розписали представництво в комісіях на користь місцевого олігархату.

Так, до прикладу, з благословіння Петрова бюджетну комісію очолив родич Медведчука та власник мережі «сірих» АЗС Іван Чубирко.

Інші комісії очолили партії олігарха Коломойського та Балоги. Зроблено це було з порушенням регламенту – без обговорення в комісіях і з голосу депутата від “ОПЗЖ” Віктора Русина.

Однак підстава партнерів, які зробили його головою обласної ради, цим не закінчилася. Сьогодні Олексій Петров працює над замовленням брудної інформаційної кампанії проти колишніх союзників через всеукраїнські медіа та мережу бот-акаунтів у фейсбуці.

Серед іншого у планах Петрова – замовлення матеріалів на президента Зеленського.

Мовляв, у всьому тому бруді, який зараз висвітлять у ЗМІ, винен саме гарант. Таким чином екс-генерал СБУ планує виправдати «ширку» в обласній раді.

ЗМІ також повідомляють, що у світлі останніх подій можна зробити висновок, що Закарпатська організація партії “Слуга народу” відкололася від президента Зеленського.

Адже, незважаючи на позицію Зеленського щодо звинувачення Віктора Медведчука в державній зраді та тероризму, закарпатська організація «Слуга народу» віддала бюджет області проросійській партії ОПЗЖ.

Таким чином бюджетний союз з Медведчуком наповнюватиме касу ОПЗЖ, яка, за словами РНБО, фінансує тероризм.

Повідомляє - Закарпатський інсайдер.
Категорія : Політика


Залишити Коментар