Заява партії Рідне Закарпаття, стосовно переформатування більшості в облраді

червня 24 / 2021

Сьогодні на сесії Закарпатської обласної ради фактично було переформатовано коаліційну більшість, яка наразі складається з фракцій партій Слуга Народу, ОПЗЖ, Команди Андрія Балоги, КМКС та За майбутнє.
На наш погляд, такий формат більшості не відповідає задекларованим раніше прагненням провладної партії Слуга Народу щодо боротьби з олігархами та відвертими ворогами України, бо нова коаліційна більшість саме складається з фракцій партій, за якими стоять олігархи з санкційного списку РНБО.

Тим не менше, фракція партії «Рідне Закарпаття» і надалі сповідуватиме конструктив у роботі і ми гордимося тим, що протягом нашої піврічної роботи в раді в рамках коаліції на Закарпатті зберігався спокій і порядок.
Ми активно працювали на благо Закарпаття та наших краян.

У нашій роботі не було перекосів, ми не надавали комусь перевагу і нікого не обмежували в правах.
Ми толерантно ставилися до нацменшин, до всіх соціальних груп, сприяли всім представникам бізнесу, які вносили вклад у розвиток Закарпаття, незалежно від їх політичної орієнтації.

Такою ж наша робота залишатиметься і надалі і ми готові підтримувати всі позитивні ініціативи в раді, але в той же час контролюватимемо, щоб новостворена більшість працювала в рамках закону і не використовувала владні повноваження заради політичних амбіцій та преференцій.
Нам не потрібні посади чи додаткові повноваження. Нам потрібна стабільна робота з користю для закарпатців та рідного Закарпаття.
Категорія : Політика


Залишити Коментар