На дорозі Виноградів – Теково – Неветленфолу продовжується ремонт

червня 09 / 2021

Хід ремонтних робім особисто проінспектував народний депутат України Владіслав Поляк. Про це політик написав у своєму профілі у соцмережі.

"На маршруті загального користування місцевого значення Виноградів – Теково – Неветленфолу продовжуються ремонтні роботи. Сьогодні разом із головою Берегівської РДА Ігорем Вантюхом, обласними депутатами Йосипом Фізеші та Іваном Матруничем особисто виїхав на об’єкт, аби проінспектувати хід ремонтних робіт.

Побачене не могло не потішити: така багатостраждальна дорога, через клопотання якої оббиті пороги не одного владного кабінету чиновників різних рівнів, нарешті матиме вигляд, за який не буде соромно перед туристами, за яку будуть вдячні місцеві жителі", - зазначив політик.
Нардеп відзначив якість роботи підрядника. Адже всі роботи виконують з дотриманням усіх європейських стандартів.
"Якістю виконання залишився задоволений. Всі роботи проходять відповідно до вимог, підрядник чітко дотримується технології, що дозволить дорозі прослужити закарпатцям багато років. Як кажуть на Закарпатті, роблять на совість", - зауважив Владіслав Поляк.



Політик кілька років вже клопотав щодо ремонту цієї дороги:
"Не одне депутатське звернення з проханням відремонтувати згадану дорогу надсилав ще губернаторам Ігорю Бондаренку та Олексію Петрову. За неї клопотали Йосип Фізеші та Іван Матрунич: за квотою обласних депутатів їм виділили кошти на ремонт цієї дороги у 2021 році.

Таким чином, вдалося залучити 25 мільйонів гривень. За ці кошти вдасться зробити поточний середній ремонт майже на 3 км автошляху. Відновлять не тільки безпосередньо дорожнє полотно, тут зроблять розмітку, встановлять нові дорожні знаки.

На жаль, не завжди все вдається зробити так швидко, як би нам того хотілося. Але результат, я певен, виправдає це очікування.

Нам є ще багато над чим працювати. Тому рухаємося вперед!" - ідеться у дописі політика.

Категорія : Політика


Залишити Коментар