Хто стоїть за черговою анти угорською провокацією на Закарпатті

травня 03 / 2021

Вчора, в Берегові, невідомі розклеїли анти угорські листівки в яких погрожували угорській діаспорі на Закарпатті. Враховуючи агресію Росії на Україну, саме вона в першу чергу не заінтересована в нормалізації відносин України та Угорщини.

В той же час українські націоналісти теж не сприяють, а розпалюють міжнаціональні відносини проводячи факельні ходи та акції на «Красному полі».

«Смерть! Де твоє жало? Пекло, де твоя перемога? Воскрес Христос, і ти повалене. Воскрес Христос, і впали демони. Воскрес Христос і радіють ангели. Воскрес Христос і життя торжествує. Воскрес Христос і немає жодного мертвого у гробі. Адже Христос, Який встав із мертвих, початком усопших став. Йому і слава і держава на віки віків. Амінь» - цитує на своїй сторінці у Фейсбук, святого Іоанн Златоуста, КС-9.
Додамо, що Ужгородський міжрайонний суд, розпочинає повторний розгляд Кримінальної справи по підпалу офісу КМКС, йдеться про двох затриманих жителів Кропивницького, які наразі затримані та міста Черкас.

Як вже повідомлялося, перший випадок стався вранці 4 лютого 2018 року, коли невідомий кинув пляшку із запальною сумішшю у вікно будівлі.
Слідство встановило, що до скоєння правопорушення причетні двоє громадян Польщі.


Другий підпал стався в ніч на 27 лютого 2018 унаслідок пожежі ніхто не постраждав, проте вигоріло близько 25 квадратних метрів на першому поверсі.



Категорія : Політика


Залишити Коментар