Україна може змінити свою політику відносно угорської меншини на Закарпатті та відмінить всі звинувачення проти Василя Брензовича

квітня 26 / 2021

Президент України Володимир Зеленський, запросив Президента Угорщини Яноша Адера та керівника уряду Віктора Орбана разом з дружинами на церемонію з нагоди 30-ї річниці проголошення незалежності України, що відбудеться у серпні в Києві - повідомляє угорське видання Nepszava.

За неофіційною інформацією, угорці дане запрошення можуть проігнорувати, якщо влада України не змінить своє відношення до угорської меншини на Закарпатті. Також стоїть питання голови КМКС Василя Брензовича, якого в Україні звинувачують в державній зраді. Наразі Василю Брензовичу, звинувачення не висунуте ,так як він, знаходиться за межами України.

Враховуючи загострення ситуації на кордоні з Росією та бажання української влади вступити в НАТО, що блокує Угорщина: - «Україна може піти на поступки Угорщині та навіть «закрити очі» на звинувачення в адрес голови КМКС Василя Брензовича, прийнявши політичне рішення. Зараз на рівні МЗС вже ведуться на цю тему відповідні переговори» - про це «НЗ» повідомило компетентне джерело.

Що з цього вийде, сказати важко, але Україні прийдеться закрити «другий фронт», щоб відкрити собі двері до НАТО.
Категорія : Політика


Залишити Коментар