ЗЕ ліфт працює, нажаль не для справи, а для своїх – Володимир Чубірко

березня 01 / 2021

«За інформацією голови лічильної комісії Мирослави Лендєл, підсумки голосування показали, що переможцем конкурсу став депутат Закарпатської обласної ради Михайло Лаба. Він, згідно статуту, став директором Агенції на 3 роки. Друге місце посів фахівець з децентралізації Іван Дем’янчук, третє— його колега Володимир Феськов. У конкурсі також брали участь Тетяна Андрусь, Павло Величко, Валентин Волошин та Ернест Самсончик» – йдеться в повідомленні Закарпатської обласної ради.

Схоже все таки дожали і працевлаштували мого одного з коллег по раді з ЗЕ фракції, хоча в конкурсі приймало участь багато розумних і кваліфікованих менеджерів, з досвідом і конкретними результатами і здобутками, тому скоріше за все, можу таке припустити, що все відбулося не зовсім демократично і прозоро, але як бачимо ЗЕ ліфт працює, нажаль не для справи, а для своїх.
Що отримає Закарпаття в результаті, враховуючи, що АРР має стати одним з флагманів залучення коштів в економіку області???
Хотілося б помилитися ...
Звичайно, особисто я, і мої колеги, не залишимо без уваги діяльність, важливої для області Агенції, і я зроблю відповідні запити до секретаріату АРР стосовно прозорості і неупередженості в голосуванні та виборі керівника.

Працюємо далі .

Прокоментував дану інформацію депутат Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко.
Категорія : Політика


Залишити Коментар