Відбулося перше пленарне засідання Рахівської районної ради (ФОТО)

лютого 24 / 2021
Відбулося перше пленарне засідання Рахівської районної ради (ФОТО)
23 лютого 2021 року, згідно Розпорядження голови Рахівської районної ради № 9 від 12 лютого 2021 року, у великому залі засідань районної ради відбулася чергова четверта сесія Рахівської районної ради VIIІ скликання.

На сесії були присутні в.о. голови РДА Віктор Турок, голова Рахівської міської територіальної громади Віктор Медвідь, голова Ясінянської селищної територіальної громади Андрій Делятинчук, голова Богданської сільської територіальної громади Степан Мільчевич, керівники структурних підрозділів РДА, представники правоохоронних органів, представники преси.

Також на засіданні була присутня Народний депутат України VIII та IX скликань, колишній Віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України та голова Комітету Верховної Ради з питань інтеграції України до Європейського Союзу Іванна Орестівна Климпуш-Цинцадзе.

Розпочалося пленарне засідання хвилиною мовчання в пам'ять про загиблих героїв Майдану, учасників Революції Гідності, а також усіх, хто поклав своє життя у боротьбі за свободу та незалежність України.

За традицією що склалася, голова районної ради Діана Бабинець привітала депутатів, що святкували у міжсесійний період свій день народження.

Прийнявши порядок денний та регламент сесії, депутати перейшли до обговорення й ухвалення рішень, серед яких – затвердження нових програм, звіти про фінансово-господарську діяльність комунальних установ та підприємств району та хід виконання програм за 2020 рік, звіт про виконання районного бюджету за 2020 рік, внесення змін до районного бюджету та інші.

Схваливши нові програми та внісши зміни до існуючих, затвердивши звіти комунальних установ та підприємств району, та звіт про виконання бюджету за 2020 рік, депутати перейшли до обговорення змін до бюджету районної ради на 2021 рік. Проектом бюджету було передбачено зняття коштів з фонду заробітної плати працівників в розмірі 500 тис. грн. та їх виділення на завершення реконструкції Приймального відділення Рахівської районної лікарні, однак в.о голови РДА Віктором Туроком була внесена пропозиція щодо спрямування коштів в розмірі 1,7 млн. гривень на дану програму. Тож, враховуючи, що дана пропозиція потребує додаткового вивчення та не була обговорена на засіданнях постійних комісій та президії Районної ради, депутати погодились повторно обговорити проект бюджету та продовжити роботу у вівторок 02 березня 2021 року, інформує пресслужба Рахівської районної ради.
Категорія : Політика


Залишити Коментар