У 2021 році почнуть ремонт будівлі вокзалу у Виноградові - Поляк

лютого 23 / 2021

Враховуючи суспільний запит та з метою підтримання і розвитку туристичної привабливості краю, народний депутат України Владіслав Поляк надіслав повторне звернення дирекції АТ «Укрзалізниця» із проханням провести капітальний ремонт будівлі залізничної станції у Виноградові.
«Проаналізувавши звернення за період 2020 року, з якими мешканці мого виборчого округу (№73) зверталися до громадської приймальні в м. Виноградів, серед найактуальніших було питання ремонту вкрай занедбаної будівлі залізничної станції м.Виноградів», - ідеться у депутатському зверненні Владіслава Поляка.
За роки незалежності України в приміщеннях вокзалу зробили лише два косметичні ремонти (мінімальне пофарбування та побілка приміщення станції), а її капітальний ремонт взагалі не проводився.
Якісне залізничне сполучення та функціонування станції є дуже важливим для місцевого населення не лише через можливість проїзду, а й тому, що популярність Виноградова серед туристів щороку зростає.
Після депутатського звернення Владіслава Поляка у 2020 році відповідний структурний підрозділ «Львівської дирекції» АТ «Укрзалізниці» розробив проектно-кошторисну документацію на капітальний ремонт пасажирської будівлі ст. Виноградів. Згідно з нею виконання капітальних робіт на території залізничної станції «Виноградів-Закарпатський» передбачено у 2021 році.
У відповіді дирекції департаменту будівель і споруд АТ «Українська залізниця» від 18 лютого 2021 року, початок ремонтних робіт на об’єкті зафіксований у фінансовому плані структури на 2021 рік.
«Проєктом фінансового плану на 2021 рік по філії БМЕС передбачається завершити роботи з проектування та розпочати виконання ремонтно-будівельних робіт на об’єкті. Першочергово планується здійснити реконструкцію пасажирської будівлі (вокзалу).
Також проєктом будівництва передбачено реконструкцію прилеглої території пасажирської будівлі, товарної контори, пакгаузу та будівель стрілочних постів», - ідеться у відповіді «Укрзалізниці» на звернення Владіслава Поляка.

Пресслужба народного депутата України
Категорія : Політика


Залишити Коментар