Відремонтувати ділянку дороги: народний депутат Василь Петьовка звернувся до голови ОДА щодо зруйнованої ділянки на Пряшівській об’їзній у Мукачеві

січня 22 / 2021

Дорога через горезвісний переїзд на Пряшівській у Мукачеві не витримує жодної критики: для водіїв це - справжня катастрофа

Об’їзна дорога у м. Мукачеві має загальну протяжність 9,1 км. Її проїзна частина перебуває у державній власності. Ділянка цієї дороги з'єднує дві важливі дороги державного значення, веде до кордону на КПП «Лужанка» та до магістралі державного значення Н-09 Мукачево – Рогатин – Львів. Об’їзною в Мукачеві рухається половина великовагового транспорту. На щастя, тут поки не сталося катастрофи. Стан ділянки шляху на під’їзді до нерегульованого залізничного переїзду, протяжністю близько 200 метрів, зруйнований повністю: тут метрові ями, вибоїни, об’їхати які нереально. Проїзд цією ділянкою – вкрай небезпечний, особливо для великовагового транспорту.
Таксисти та приватні власники відмовляються їхати цим відрізком дороги через реальні загрози пошкодження автомобілів та шин. Ще більшим загрозам пошкодженню піддаються вантажні автомобілі, а для великовагових автомобілів, що рухаються з боку міста Рахів, це єдиний напрямок оминути м. Мукачево. На справжні тортури перетворюється рух цією ділянкою для рейсових автобусів та спецтранспорту, адже ця дорога є ще й єдиним сполученням міста з вул. Космонавтів (мікрорайон «Шипка») та селом Шенборн, що ввійшло до складу Мукачівської територіальної громади.
Народний депутат Василь Петьовка звернувся до голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова: доручити відповідним службам, відповідальним за стан дорожнього господарства, з настанням сприятливих погодних умов, у першочерговому порядку відремонтувати зазначені ділянки об’їзної дороги м. Мукачево.
Категорія : Політика


Залишити Коментар