У Виноградові депутати від депутатської групи «За розвиток» визвали на «килим» ПАТ «Закарпатгаз»

січня 11 / 2021

Члени депутатської групи «За розвиток» у Виноградівській міській раді ініціювали зустріч із міським головою Степаном Бочкаєм та представниками ПАТ «Закарпатгаз» заради вирішення резонансного питання: суттєвого зростання тарифів за постачання та транспортування природного газу для населення.
До депутатів неодноразово звертались місцеві мешканці з проханням втрутитися і стати на захист інтересів громади, оскільки для багатьох виноградівців, які у своїй більшості проживають у приватному секторі, суми, які потрібно оплачувати за опалення осель, просто непідйомні.
На жаль, під час зустрічі конструктивного діалогу із представниками газового господарства не вийшло. Тому учасники зустрічі вирішили звернутись до народних депутатів Владіслава Поляка, Валерія Лунченка, Роберта Горвата, Василя Петьовки з проханням сприяти у вирішенні питання врегулювання ціни за природній газ та ціни з надання послуг за його розподіл.
Водночас депутати групи «За розвиток» ініціювали скликання позачергової сесії Виноградівської міської ради. Її мета – обговорити гостре «газове» питання і знайти можливі шляхи вирішення проблеми навколо необґрунтованого підняття тарифів на газопостачання.

Позачергове засідання відбудеться у середу, 13 січня.

Категорія : Політика


Залишити Коментар