Коли почнеться вакцинація від COVID-19 закарпатським лікарям не відомо, проте в сусідній Угорщині вона вже розпочалася

грудня 27 / 2020

«Новини Закарпаття», неофіційно звернулися до лікарів, які займаються лікуванням хворих на COVID-19, прокоментувати ймовірність початку вакцинації в населення області.
«Коли почнеться процес вакцинації нам не відомо, всі питання до Уряду України, який займається даним питанням» - повідомили нас.
Україна знаходиться в одному положенні з країнами Африки щодо термінів отримання вакцини від коронавируса. Про це сказала провідний інфекціоніст Міністерства охорони здоров'я України Ольга Голубовська в ефірі телеканалу NEWSONE. Зокрема, телеведуча запитала у лікаря, коли з упевненістю можна очікувати надходження вакцин з урахуванням того, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль пообіцяв перші поставки вже в лютому 2021 року, а провідні зарубіжні видання прогнозують їх на 2023-2024 рік.

"Перш за все мені відомо то, що відомо, напевно, переважній більшості українців. Ніхто з нас і не збирався робити цивілізовану європейську країну.
Тому виходити треба з цього. Ми природно як країни Африки на південь від Сахари будемо знаходитися в точно такому ж становищі, поки не поміняється політика держави ", - відповіла Голубовська.

В той же час в сусідній Угорщині вона розпочалася.
Категорія : Політика


Залишити Коментар