Депутати від КМКС та Слуги народу тримають у заручниках громаду Вилоцької ОТГ

грудня 10 / 2020


Сьогодні - 10 грудня поточного року відбулося продовження першої сесії новообраної ради Вилоцької ОТГ. У сесії взяли участь 25 депутатів із обраних 26. Після отримання посвідчення депутата, головою ОТГ було оголошено порядок денний сесії та регламент роботи, а також були надані пропозиції щодо складу лічильної комісії та секретаріату ради.
Депутати від КМКС та Слуги народу утримались від голосування за їх склад та дружно покинули сесійну залу. На превеликий жаль вони вирішили знехтувати довірою своїх виборців і відповідно цим заблокували всю подальшу роботу сесії. Ігнорування цими депутатами своїх повноважень відповідно до закону не надає можливості новоствореній об’єднаній територіальній громаді почати свою роботу.
Саме через них в найближчий час, оскільки голова ОТГ змушений був оголосити перерву в роботі сесії на невизначений термін, усі бюджетники усіх сіл, що входять до Вилоцької ОТГ, залишаться без зарплати, не буде розроблений та прийнятий Бюджет на 2021 рік. Можливі і зриви опалювального сезону, заблокується господарська діяльність.
Депутати від КМКС та Слуги народу тримають у заручниках нашу громаду. Обираючи їх люди сподівалися на позитивний результат, але ось що маємо…

Anna Bella – Фейсбук.
Категорія : Політика


Залишити Коментар