На Закарпатті підприємці погрожують перекрити автомобільну дорогу Чоп – Київ

листопада 08 / 2020


О Г О Л О Ш Е Н Н Я
Рух #SaveФОП більше року бореться за збереження мікропідприємництва та спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності.
Констатуємо, що голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Верховної Ради України Гетманцев та його приспішники, відверто саботують усі позитивні законодавчі пропозиції, а своїми діями суттєво погіршують умови ведення підприємницької діяльності для фізичних осіб-підприємців і фактично знищують мікробізнес в Україні.
Мікропідприємці розчаровані, через нехтування їх вимог та порушення усіх домовленостей. Ми глибоко обурені законодавчими ініціативами, які ставлять фізичних осіб-підприємців на межу виживання.
Усі правові методи комунікації інститутів громадянського суспільства в частині збереження мікробізнесу та прийняття вкрай важливих законопроектів №№3853-1(2), 3993 Рухом #SaveФОП вичерпані.
Ігнорування, омана і маніпуляції довели фізичних осіб-підприємців до відчаю і провокують серйозне протистояння.
Інформуємо органи влади, засоби масової інформації і суспільство в цілому, що за власною ініціативою, активісти Руху #SaveФОП проведуть регіональні акції "ПРАВО на ПРАЦЮ", шляхом попереджувальних короткотермінових перекриттів міжнародних трас з 5 по 17 листопада 2020 року, з метою привернення уваги до питання збереження мікробізнесу в Україні.
Якщо Верховна Рада України до 21 листопада не прийме законопроекти №№3853-1(2), 3993 за основу та в цілому і центральна виконавча влада не прийме рішення, щодо заборони вибіркового закриття будь-якого бізнесу в Україні на час карантину, активісти Руху #SaveФОП планують провести довготермінове перекриття міжнародних трас по всій території України.
Підтримуємо колег у їх прагненні боротись за Україну, за право кожного українця легко і просто розпочати та провадити свою власну справу.


Голова Рух #SaveФОП - Сергій ДОРОТИЧ
Категорія : Політика


Залишити Коментар