На Закарпатті 83% голосів виборців отримав голова Полянської ОТГ Іван Драгобецький

жовтня 29 / 2020


Шановні мешканці Полянської ОТГ!
Ми в черговий раз довели самі собі та іншим, наскільки ми сильна громада. На місцевих вибрах 2020 ми показали справжню згуртованість.
Ми зробили це не заради когось з кандидатів у районну, селищну чи обласну раду, а заради кожного з нас- мешканця Полянської ОТГ.
Я вдячний кожному з Вас за підтримку. Я вдячний Вам за довіру. 83 % всіх мешканців нашої громади підтримали мене на виборах голови до Полянської ОТГ. Вважаю це високою оцінкою моєї роботи, високою довірою до мене та передусім високою відповідальністю, яку я знову візьму на себе за громаду.
Розумію, що 51 % голосів, які Ви віддали за політичну партію «Опозиційна платформа- За життя» - це надія і довіра, які я та моя команда повинні виправдовувати щодня у роботі.
Роботи попереду чимало, та знаю, що 56 % голосів у районну та 40 % в обласну ради дадуть нам шанс і силу відстоювати інтереси громади.
Тепер у нас є все- єдність громади, план розвитку, віра та підтримка мешканців ОТГ. Згуртована громада- рушійна сила, яка веде нас до світлого майбутнього.
Дякую ще раз за підтримку та довіру. Зичу всім добра. Разом нас чекає ЖИТТЯ, ЗДОРОВ`Я, РОЗВИТОК!

Іван Драгобецький - Фейсбук.
Категорія : Політика


Залишити Коментар