Виноградівська активістка вчергове продемонструвала свою тупість

жовтня 28 / 2020

Місцеві вибори відбулися, і їх вже названо "конкурентними". Втім "шоу" ще не закінчено. У деяких містах відбудеться другий тур.

Згідно з виборчим законодавством, другий тур повинен відбутися в містах, де кількість виборців перевищу 75 000 осіб, в разі, якщо у першому турі жоден з кандидатів не набрав 50% + 1 голос.

До таких громад на теритрії Закарпаття належать виключно два міста - Мукачево та Ужгород.

В першому випадку Андрій Балога набрав понад 70% голосів виборців, то ж другого туру у місті над Латорицею не відбудеться.

Натомість у м. Ужгород жоден з кандидатів на посаду мера не зміг набрати переконливого результату. Тут до другого туру потрапляють Богдан Андріїв та Віктор Щадей, який представляє партію «Слуга народу».

Партійні колеги останнього з м. Виноградів виявилися притаманно для слуг народу некомпетентними та досі вважають, що другий тур відбудеться і в їх маленькому містечку, що суперечить Виборчому кодексу України.

«Якщо я не помиляюся то кандидат має набрати 51%, для того щоб очолити громаду», - пише Еліса Сідей.

Вкрай некомпетентна депутатка, яка представляє Слуг Народу - ви помиляєтеся. Ні в Хусті, ні в Тячеві, ні в Іршаві та навіть у Виноградові, де ваш симпатик програв - другого туру не може відбутися через те, що населення цих громад в 2-4 рази менше від того, що вимагається Виборчим кодексом для проведення двох турів виборів голови ОТГ.

Категорія : Політика


Залишити Коментар