Звіт Виноградівського міського голови Степана Бочкая

жовтня 23 / 2020


За період своєї роботи у міській раді на посаді міського голови серед першочергових завдань вбачав забезпечення міста, його мешканців, підприємств необхідними для життєдіяльності послугами. А саме: безперебійне водопостачання, водовідведення. Тому було реалізовано масштабні проєкти щодо заміни водогону по вул. Копанська, М.Польова, Чкалова з наступним відновленням дорожнього покриття.

Багато мешканців пам’ятають, коли практично щотижня на цих ділянках відбувались пориви і виконувались роботи по ліквідації аварійних ситуацій з розриттям проїжджої частини дороги. Сьогодні така ситуація на цих вулицях є вже в минулому і ті аварійні ситуації, які виникають при експлуатації інженерних мереж не створюють такі суттєві незручності, які були в той період.

Будівництво нових мереж та реконструкція існуючих сприяла створенню умов для мешканців та підприємств в отриманні послуг з водопостачання та водовідведення на наступних вулицях та об’єктах міста: Станційна, Миру,72, Миру,5, Шкільна, Пиврянська, Ломоносова, Локоти, Заводська, Перені, Комунальна, Петефі, Севлюшська, Онуфрія, М.Польова, М.Лучкая, Королівська, Армійська, Нова, Довженка, Висоцького, І. Франка, Зелена, Чкалова.

За період своєї роботи значну увагу приділяв реконструкції, капітальному ремонту доріг у місті. Як результат – за період роботи капітально відремонтовано та реконструйовано понад 40 доріг у м. Виноградів: Армійська, Терека, Купальна, Перемоги, М.Лучкая, Сонячна, Чкалова, П.Тичини, Б.Хмельницького, Мічуріна, Комунальна, Корятовича, Руська, Гагаріна, Закарпатська, Космонавтів, Кооперативна, Вишнева, Шкільна, Зелена, Акацієва, Возз’єднання, Заводська, Тургенева, Лікарняна, Дружби, М. Польова, Цілинна, Європейська, Героїв Майдану, М.Лучкая, Ломоносова, Робоча, Пиврянська, Патона, Гінцака, Гоголя, Онуфрія, Ш.Петефі, А. Ковача, Локоти, Вакарова, Комунальна, Пушкіна.

Зараз продовжуються масштабні роботи з ремонту доріг по вул. Копанська, І. Франка. Багаторазові наші звернення щодо ремонту даних доріг стали реалізовуватись тільки після взяття на контроль даного питання народним депутатом Владіславом Поляком. Крім влаштування дорожнього покриття тут відремонтовано та замінено інженерні мережі, викладається тротуар.

Створенню комфортних умов для проживання у місті сприяє організація робіт з розвитку та належної експлуатації мереж вуличного освітлення. Нам вдалось за останні роки у місті реконструювати та збудувати вуличне освітлення більш, ніж на 50 вулицях міста, а саме: вул. Копанська, Тюльпанів, Гінцака, Закарпатська, Ардовецька, Корятовича, Кооперативна, Партизанська, Вишнева, Пушкіна, Борканюка, Макаренка, Тургенева, Миру, Рєпіна, Висоцького, Довженка, Робоча, Л.Українки, Митна, Локоти, Київська, Купальна, І.Франка, Персикова, А.Ковача, Цегельна, Островського, Л.Українки, Київська, Локоти, Купальна, Пиврянська, Соборності, Дружби, Лемаковиця, Шолохова, Герцена, Комарова, Затишна, Комунальна, Першотравнева, Сасівська, Південна, Теківська, Незалежності, Злагоди, Сагайдачного, Рощахівського, Народна, Зелена.

Благоустроєно території скверів біля пам’ятника виноробу та фонтану, прилеглу територію до території «Гроно-Текс» з дитячим майданчиком, придбано та встановлено дитячі майданчики по вулиці Народна, ДНЗ №8, Заводська, Довженка, Герцена, Корятовича, в сквері біля ЗОШ №8, біля будинку по вул. Миру, 72, М.Лучкая.


Влаштовано світлофорні об’єкти на перехресті вул.Миру-І.Франка –Шевченка, І.Франка-М.Польова, І.Франка-Комунальна.
Виконано роботи в закладах дошкільної освіти: по будівництву двох групових секцій у ЗДО №5 з перехідною галереєю, капітальний ремонт систем теплопостачання ЗДО №5,9, покрівлі ЗДО №5, у всіх ЗДО м.Виноградів встановлено пластикові вікна та вхідні двері.


Капітально відремонтовано стадіон «Юність», збудовано тренувальне футбольне поле з синтетичним покриттям стадіону «Пластмасовик».

Капітально відремонтовані міський будинок культури, клуб по вул.Першотравневій.


Реалізація грантових проєктів щодо розвитку міста в значній мірі залежить від залучення інвестицій та співпраці з іноземними партнерами. За сприяння міської ради та КП «Центр інвестицій та розвитку» у місті вже реалізовано проєкт «Реконструкція господарської будівлі під Центр контролю за безпритульними тваринами по вул. Лейзмана» та реалізується проєкт «Реконструкція вулиці та площі Миру у м. Виноградів».


Також Центром інвестицій подано документи для участі у конкурсному відборі проєктів: «Реконструкція стадіону «Пластмасовик» по вул. Українська» у рамках проєкту «Транскордонний елемент масової культури трьох країн: України, Румунії, Угорщини»;

«Реконструкція амфітеатру в парку Перені» у рамках проєкту «Стопами Перені», що пройшли перший етап відбору. Також на конкурс подано проєкт «Реконструкція водопроводу від розподільчої камери спускників до вул. Копанська».

Виноградівський міський голова Степан Бочкай
Категорія : Політика


Залишити Коментар