«Приписали» заслуги? Будівництво амбулаторії (відео)

жовтня 16 / 2020
В селі Боржавське, на Виногардівщині, цими днями мають відкрити нову амбулаторію.

Своє право на медичне обслуговування у цьому медзакладі місцеві виборювали не один рік, адже незважаючи на виділені у 2017 році кошти, будівництво ніяк не могли розпочати. І от попри численні перепони – амбулаторія практично добудована, але люди дивуються – біля новозведеної будівлі стоїть табличка «велике будівництво» президента, хоча профінансовано об’єкт було ще за попередньої влади.

Хто і чому намагається «приписати» ці заслуги собі з’ясовували наші журналісти. В селі Боржавське, на Виноградівщині, з нетерпінням чекають на відкриття амбулаторії. Попередній медзаклад перебував у жахливому стані, каже місцевий депутат Іван Костак. Це з урахуванням того, що більшість амбулаторій в селах буквально п’ять років тому, потребувало ремонту.

Однак в цьому населеному пункті стан був просто аварійний. Проте на етапі тендерних процедур розпочалися проблеми. Зі слів Іван Костака, процедуру свідомо затягували. Ба більше, на його прохання у сприянні та дофінансуванні, адже коштів не вистачало – тодішні керівники Виноградівської адміністрації просто не зважали. І от тепер на будівництві амбулаторії намагаються спекулювати.
Категорія : Політика


Залишити Коментар