Думки вголос - депутата Виноградівської районої ради

жовтня 14 / 2020

Думки вголос...

Мені, ВЛАДНІ ЗЛОДІЇ з ВИКОНАВЧОЇ влади, дуже часто дорікають тим, що я забагато часу проводжу в інтернеті, пишу ТЕ, що ЇХ ДУЖЕ ПЕЧЕ, цілими днями із дня в день і з РОКУ в РІК ОСТАННІ П'ЯТЬ РОКІВ (як депутат РАЙРАДИ), не даю ЇМ СПОКОЮ і МОЖЛИВОСТІ РОБИТИ ТЕ, що вони НАЙКРАЩЕ ВМІЮТЬ -- КРАСТИ, все що бачать і все що лиш можуть..., бо ходжу КОЖНОГО дня в РАЙРАДУ, як на роботу, але на ГРОМАДСЬКИХ ЗАСАДАХ, БЕЗ ЗАРПЛАТИ !!! Для ЗЛОДЮГ, в їхній УЯВІ, ніяк не вкладається думка ЩО ХТОСЬ МОЖЕ робити ПОДІБНЕ БЕЗКОРИСНО, БЕЗ хоч якоїсь елементарної винагороди БОДАЙ за втрачений час, вже не кажучи про інше.
Плисти ПРОТИ ТЕЧІЇ, тобто воювати проти ЦІЛОЇ КОРУМПОВАНОЇ СИСТЕМИ, ПОВІРТЕ, ДУЖЕ і ДУЖЕ НЕ ПРОСТО і як показує досвід І ДУЖЕ НЕБЕЗПЕЧНО ! Але тільки НЕ ДЛЯ ТИХ, кого вже лякати ПІЗНО. Таких відчайдух ОДИНИЦІ, але тільки завдяки ЇМ можна чогось ДОСЯГНУТИ, навіть спробувати зламати КОРУПЦІЙНИЙ МЕХАНІЗМ у ЦІЛОМУ РАЙОНІ як це вдалося зробити в ОСВІТНІЙ і МЕДИЧНІЙ ГАЛУЗЯХ НАШОГО РАЙОНУ !!! Це ДУЖЕ НЕЛЕГКИЙ ШЛЯХ, АЛЕ Є Й ВІДПОВІДНИЙ РЕЗУЛЬТАТ. Пройшло НЕ МАЛО ЧАСУ для того щоб переконати колег ДЕПУТАТІВ підтримати пропозицію створення ЦЕНТРУ з ОБСЛУГОВУВАННЯ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ як неприбуткове комунальне підприємство при РАЙОННІЙ раді, засновником якого є РАЙРАДА, як і засновником та власником УСІХ навчальних закладів усього району.
Цей ЦЕНТР було створено як ВІДПОВІДНИЙ ВИКЛИК НЕЗГОДИ З РІШЕННЯМ чиновниці, яка ДУМАЄ ВИКЛЮЧНО ПРО СЕБЕ І СВІЙ ОСОБИСТИЙ ДОБРОБУТ, ДЛЯ ЯКОЇ ПРОСТІ ЛЮДИ І ЇХНІ СІМ'Ї ВЗАГАЛІ ПУСТЕ МІСЦЕ . Створення центру "ЦОЗО " стало своєрідною відповіддю на АПЕТИТИ НЕНАЖЕРЛИВИХ ЧІНУШ, щоб завадити їм РОЗДЕРЕБАНИТИ ЧИМАЛИЙ БУДЖЕТНИЙ КОШТ. А сталося це з подачі в.о. голови Виноградівської РДА пані Костелеби-Веремчук Н.Ю., яка 6 вересня 2019-го року видала розпорядження ПРО ЛІКВІДАЦІЮ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ МОЛОДІ І СПОРТУ, після якого ЗРАЗУ ЗНАЙШЛО ПІДТРИМКУ НЕОБХІДНОЇ КІЛЬКОСТІ ГОЛОСІВ ДЛЯ СТВОРЕННЯ "ЦОЗО" , того ж самого дня на сесії районної ради. Запрацював ЦЕЙ ЦЕНТР ПОВНОЦІННО ЛИШЕ з початком цього року і результат ЙОГО РОБОТИ ПРИГОЛОМШУЄ...! За цей півроку вдалося зробити стільки в ОСВІТНІЙ ГАЛУЗІ, що заслуговує на ОСОБЛИВУ увагу. Всі роботи, які проводив ЦЕНТР "ЦОЗО" є опубліковані на сайті Виноградівської Районної ради, що можна ЛЕГКО перевірити будь кому, в КОГО є ТАКЕ бажання. Мені також вдалося в цьому році продовжувати і зробити КАПРЕМОНТ ДАХУ ШКОЛИ в моєму селі. Це було досягнуто у ДУЖЕ НЕ ПРОСТИХ ДИСКУСІЯХ, адже КАТАСТРОФІЧНИЙ СТАН ОСВІТНІХ ЗАКЛАДІВ МАЙЖЕ ОДИНАКОВИЙ ВСЮДИ ПО ВСЬОМУ РАЙОНІ, БАГАТОМІЛЬЙОННІ СУМИ в декілька ДЕСЯТКІВ виділялися КОЖНОГО року, а роботи були "ЗРОБЛЕНІ" лише на ПАПЕРІ ....
У зв'язку з реорганізацією МЕДИЧНОЇ галузі Кабінетом Міністрів України, її реформі в 2017-му році РАЙОННОЮ радою було створено так звану ПЕРВИННУ ЛАНКУ медицини ЦПМСД (центр первинної медико-санітарної допомогти), у вигляді неприбуткового комунального підприємства де засновником так само Є РАЙОННА РАДА, що дало ПІДСТАВУ і МОЖЛИВІСТЬ ПРОЛОБІЮВАТИ І ВИКЛОПОТАТИ КОШТИ НА БУДІВНИЦТВО НОВОЇ АМБУЛАТОРІЇ В НАШОМУ СЕЛІ через КАБМІН, відповідним зверненням СЕСІЇ РАЙОННОЇ РАДИ з ПЕРШОЧЕРГОВИМИ ПОТРЕБАМИ. Я пробував зробити це РАНІШЕ ще в 2016-му році звернувшись з відповідним ДЕПУТАТСЬКИМ ЗАПИТОМ до голови Виноградівської РДА п. Михайла Русанюка і до його першого заступника Костелеби-Веремчук Н.Ю, і як депутата ОБЛАСНОЇ ради від нашого ОКРУГУ, нащо отримав саркастичну відповідь від ЦИХ чиновників, що в Україні війна і вони не будуть звертатися до КАБМІНУ з відповідним зверненням, але якщо Сільська або Районна рада мають кошти , то хай самі будують ! Навіть була пропозиція від чиновниці Костелеби-Веремчук Н.Ю., щоб ми з головою села організували збір КОШТІВ у ГРОМАДЯН СЕЛА і зробили на зібранні кошти ремонт даху і приміщень БУДИНКУ ПОБУТУ, який є на половину ВЛАСНІСТЮ сільської ради. А ЗАРАЗ, коли все ж таки нам вдалося реалізувати будівництво НОВОЇ АМБУЛАТОРІЇ В НАШОМУ СЕЛІ БОРЖАВСЬКЕ, всупереч волі ЦІЄЇ ЧІНОВНИЦІ, яка в різний спосіб старалася ЗАБЛОКУВАТИ ЦЕ БУДІВНИЦТВО, шукаючи можливість ПЕРЕНАПРАВИТИ ЦІ КОШТИ у своє село Ком'яти, ЗАРАЗ приписує собі його в свої здобутки. Я в житті ЗУСТРІЧАВ БАГАТО РІЗНИХ ЛЮДЕЙ, були різні величні особистості : керівники держав, міністри, ГОЛОВИ різних церков, науковці, бізнесмени, поети письменники, чиновники і депутати різних рівнів і різних країн, але ось ТАКУ особу ВПЕРШЕ .
Я би їй порадив попіаритися будівництвом НЕЮ СТАДІОНУ в ЇЇ РІДНОМУ селі, на суму в ОДИН МІЛЬЙОН ТРИСТА П'ЯТДЕСЯТ ТИСЯЧ ГРИВЕНЬ, коли долар коштував не 28-м , а 8-м гривень; будівництвом НЕЮ спортивного майданчика в селі ШИРОКЕ ще в 2017-му році, який по сьогодні НЕ Є ВВЕДЕНИЙ В ЕКСПЛУАТАЦІЮ ; ЛІКВІДАЦІЄЮ управління освіти молоді та спорту Виноградівської РДА, де НЕЮ зроблена ціла низка кричущих порушень і СВІДОМИХ ШТУЧНИХ АФЕР та нецільових витрат БЮДЖЕТНИХ коштів, як і СВІДОМА невиплата за спожиті енергоносії в ОСВІТНІЙ ГАЛУЗІ щоб створити ШТУЧНУ ПРОБЛЕМУ, і при цьому маючи на ЦЕ ВСЕ НАЯВНІ КОШТИ. Це робилося ВСЕ нею СВІДОМО, щоб в такий СПОСІБ ЗВАЛИТИ ВИНУ ЗА СВОЮ НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ І ПРОФЕСІЙНУ НЕПРИДАТНІСТЬ НА ДЕПУТАТІВ РАЙОННОЇ РАДИ ! Але прорахувалася, рано чи пізно за ВСЕ ПРИЙДЕТЬСЯ ВІДПОВІСТИ перед ЗАКОНОМ. На носі вибори, до людей треба з чимось іти , показати якусь роботу, а показати НЕМАЄ ЩО, бо тим що НАГАДАЛА ДОВКОЛА НЕ похвалишся, от і ПРИХОДИТЬСЯ ЇЙ КРАСТИ ЧУЖІ ДОСЯГНЕННЯ й приписувати СОБІ В СВОЇ ЗДОБУТКИ...!!!
Зараз ця чиновниця вже другий місяць на "ЛІКАРНЯНОМУ" з тої простої причини, ЩО МАЛА БУТИ ЗВІЛЬНЕНА З МОМЕНТУ ПРИЗНАЧЕННЯ НОВОГО ГОЛОВИ РДА ! І будучи на лікарняному, отримуючи при цьому НЕПОГАНУ зарплату в сумі більше 50 000 гривень, вона займається самопіаром, бере участь у всіх офіційних і НЕОФІЦІЙНИХ заходах ГРУБО ПОПИРАЮЧИ ЗАКОН ПРО КАРАНТИННІ ОБМЕЖЕННЯ, тим більше будучи на лікарняному вона активно їздить по ШКОЛАХ, ДИТСАДКАХ, АМБУЛАТОРІЯХ СІЮЧИ ХВОРОБУ !!! Про це знає голова ОДА Олексій Петров, її прямий начальник і РОБИТЬ вигляд що НІЧОГО НЕ ЗНАЄ, хоча точно знаю, що голова Виноградівської РДА Ігор Вантюх НАПРАВИВ до нього РОЗПОРЯДЖЕННЯ НА ЗВІЛЬНЕННЯ ЦІЄЇ ЧІНОВНИЦІ, яке за законом голова ОДА МАЄ ПОГОДИТИ !!!
Я наведу прислів'я:
" ПОКАЖИ МЕНІ СВОЇХ ДРУЗІВ І Я ТОЧНО СКАЖУ КИМ Є ТИ" ...!
Я думаю, що Ви шановні жителі ВИНОГРАДІВЩИНИ, ДОБРЕ ЗРОЗУМІЛИ МАЙБУТНІ ПЛАНИ ЦІЄЇ ВЛАДИ, ЯКЩО ІСНУЄ ТАКА КРУГОВА ПОРУКА ??? ХІБА ЗА ЦЕ СЬОМИЙ РІК ГИНУТЬ НАШІ ДІТИ І ВНУКИ ??? ТАКОЇ ДОЛІ ВИ ДЛЯ СЕБЕ БАЖАЄТЕ НА НАСТУПНІ П'ЯТЬ РОКІВ, ЧИ ВСЕ Ж ТАКИ ЗЛОЧИНЦЯМ МІСЦЕ ТАМ, НА ЯКЕ ВОНИ ЧЕСНО ЗАСЛУЖИЛИ ???

Іван Костак.
Категорія : Політика


Залишити Коментар