Закарпатське представництво Федерації бодібілдингу України підтримало ПП «Рідне Закарпаття»

жовтня 13 / 2020

Закарпатське представництво Федерації бодібілдингу України офіційно заявило про підтримку політичної партії «Рідне Закарпаття» на місцевих виборах 2020 року.
Про це стало відомо з офіційної сторінки представництва у мережі Фейсбук:
«Ми – команда відокремленого підрозділу закарпатського представництва громадської організації «Федерація бодібілдингу України». Разом з нашою головою, Оленою Жулінською, ми пропагуємо позитивне ставлення до спорту, корисних звичок, мотивуємо до змін та беремо участь в організації спортивних заходів, серед яких, до прикладу, масштабні ранкові руханки в Ужгороді #нелінуйсярухайся.
Для нас важливо, щоб у нашого міста, області, країни було щасливе майбутнє, тому ми завжди виступали і будемо виступати за здоров’я та підтримку молоді.
Здоровий спосіб життя, здорова нація - ці ідеї знаходять відгук у серцях українців.
Головне – не зупинятися і продовжувати свою справу. І тут важливо, з ким ти в команді. Хто буде розділяти і підтримувати твою систему цінностей, твої ідеї, бачення та плани. У нас є підтримка всієї Національної федерації бодібілдингу України, за що їм дуже вдячні!
Разом з цим, ми дуже вболіваємо за свій рідний край і хочемо для Закарпаття тільки найкращого!
Одному зробити це неможливо, двом важко, а гуртом – абсолютно реально! Ми всі в одному човні, закарпатці! Час об'єднуватися, дбати про майбутнє краю, думати і вибирати серед своїх.
Ніхто, крім нас самих, не зробить нам порядок, добробут і здорову націю. Тому ми для себе прийняли рішення - підтримати на виборах 25 жовтня політичну партію «Рідне Закарпаття», партію, засновану закарпатцями».
Команда політичної партії «Рідне Закарпаття» щиро вдячна закарпатському представництву Федерації бодібілдингу України за довіру. Тільки всі разом ми зможемо перемогти. Закарпаття обирає розвиток!
25 жовтня обирай своє, рідне!



Категорія : Політика


Залишити Коментар