У Закарпатському обласному управлінні лісомисливського господарства призначили нового керівника

вересня 28 / 2020

Сьогодні в Закарпатському обласному управлінні лісового та мисливського господарства відбулася нарада за участю Голови Державного агентства лісових ресурсів України Василя Кузьовича, очільника Закарпаття Олексія Петрова, директорів, підпорядкованих управлінню, колективу та преси.

Голова облдержадміністрації Олексій Петров:

«Новим керівником лісомисливського господарства області призначено Віктора Яковця.

Хочу подякувати голові Держлісагентства Василю Кузьовичу, за те, що дотримав слова і, після мого звернення, оперативно призначив керівника важливої бюджетоутворюючої галузі області, яка наразі перебуває у глибокій кризі.

Сподіваюся, новий керівник зможе запровадити якісні зміни, підтримає наші ініціативи, наприклад, щодо продажу необробленої деревини через систему «Прозорро.Продажі» та встановлення GPS трекерів на лісовозах.

Деревина – це відновлювальний ресурс і, якщо правильно господарювати у лісі, він й захищатиме, й забезпечувати фінансово!"


Новий керманич лісової галузі області Віктор Яковець відзначив основні пріоритети в роботі – дотримання законності, збереження і примноження лісових багатств краю. Віктор Олександрович наголосив, що розпочне свою діяльність у першу чергу з аналізу фінансово-господарської діяльності, візиту в лісгоспи та призначення фахових спеціалістів на місцях.

Довідково: Яковець Віктор Олександрович народився 17 лютого 1969 року у селі Шилівці Чернівецької області. Трудовий шлях розпочав з робітника по догляду за лісовими культурами Колінківського Хотинського лісокомбінату. Професійний і організаторський хист здобував також на посадах лісника, лісоруба, лісничого, начальника лісопереробного цеху, заступника директора. З 2019 року і до призначення начальником Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства очолював – ДП «Хотинське лісове господарство».
Категорія : Політика


Залишити Коментар