Двісті тис доларів хабаря: закарпатські «слуги народу» потрапили в корупційний скандал

вересня 20 / 2020
Мова про нардепів Ігоря Кривошеєва й Андрія Жупанина, які є народними депутатами від фракції «Слуга народу», й пройшли за списками партії. Обидва - закарпатці.
Двісті тис доларів хабаря: закарпатські «слуги народу» потрапили в корупційний скандал

(Фото взято із інтернете)


Саме їх називають причетними до хабара в 200 000 доларів, яка призначалася їх колезі по фракції Олександру Юрченко, інформує видання BEGEMOT.

До слова, нардепа Кривошеєва, колишнього тамаду з Ужгорода, ще раніше звинувачували в передвиборній корупції і крадіжці коштів, які призначалися для ведення парламентської передвиборної кампанії партії «Слуга Народу» на Закарпатті.

Депутати-закарпатці були ініціаторами законопроекту «Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України», який пропонує заборонити реалізацію в роздрібних торгових мережах і мережах ресторанного господарства надлегких (товщиною менше 15 мкм), легких (від 15 до 50 мікрометрів) і оксоразлагаемих пластикових пакетів.

Дозволені повинні були бути тільки біорозкладні пластикові пакети. Виняток встановлено для надлегких пластикових пакетів, призначених для пакування і транспортування свіжої риби та м'яса і продуктів з них, а також сипучих продуктів і льоду.

Пакети, які будуть порушувати ці вимоги, повинні бути утилізовані. Проект був прийнятий в першому читанні і чекає друге. Непогана ініціатива - але у Верховній Раді і вона вийшла нечистої.

Нардеп Жупанин також знаходиться в «розробці» внутрішньої безпеки партії «Слуги народу».

Останнього свої ж звинувачують у передвиборній корупції - продаж місць в Закрапатському обласна рада, куди за його квотою балотуються люди з корупційним шлейфом.
Категорія : Політика


Залишити Коментар