Причина побиття в Углі - побутовий конфлікт,а не політика

вересня 16 / 2020
Причина побиття в Углі - побутовий конфлікт,а не політика

Поліція розслідує факт побиття жителя села Угля, що на Тячівщині. Йдеться про бійку внаслідок розпивання алкоголю. Жодних підставвважати, що конфлікт виник через політику - нема. Окремі партії, очевидно, намагаються такими маніпуляціями підняти свої рейтинги напередодні виборів

15 вересня, близько 3 години ночі в селі Угля Тячівського району між трьома чоловіками трапилася бійка. Конфлікт виник під час розпиття приятелями алкогольних напоїв вдома у потерпілого. Словесний конфлікт переріс у бійку, яка пізніше продовжилася уже на подвір’ї дворогосподарства. В результаті 33-річний потерпілий отримав травми. Попередньо - середнього ступеню тяжкості.

Самі ж кривдники з місця події зникли у невідомому напрямку. Однак поліцейські місцевого відділу поліції вже встановили осіб, причетних до злочину. Один з них - односельчанин потерпілого. Інший - мешканець Воловеччини.

Слідчі інкримінують фігурантам статтю 122 Кримінального кодексу України, тобто умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження. Відповідно до санкції вказаної статті, їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років - про це повідомили у Відділі комунікації поліції в Закарпатській області

Нагадаємо: окремі політичні партії цей побутовий конфлікт намагаються показати як напад на їхнього кандидата, при тому, що йдеться про побутовий конфлікт, що виник в результаті розпивання алкогольних напоїв.
Категорія : Політика


Залишити Коментар