Засідання 28 сесії Хустської районної ради: це треба бачити!

вересня 05 / 2020
Засідання 28 сесії Хустської районної ради: це треба бачити!

31 серпня 2020 року відбулось засідання 28-ї сесії Хустської районної ради VII скликання. Заступник голови Хустської районної ради, Михайло Біляк зачитав порядок денний. Депутат Володимир Волощук запропонував виключити з порядку денного освітні питання №2 і №3, аргументуючи це відсутністю згоди всіх сільських голів, а саме:

2. Про вхід Хустської районної ради до складу засновників закладів загальної середньої освіти Хустського району.

3. Про затвердження типового Статуту закладів загальної середньої освіти Хустського району Закарпатської області, в новій редакції.

Питання №7. Про продовження терміну в.о. директора КНП Хустський ЦПМСД Кекерчинь Е.Е. – рішення не прийнято.

Як відомо, існує звернення лікарів про те, щоб залишити п. Кекерчень в.о. допоки конкурс не відбудеться, але бажання медиків ігнорують.

Нагадаємо, що 21 серпня 2020 року керівництво районної ради вкотре не спромоглось в законний спосіб призначити керівника центру первинної медичної допомоги.



25 серпня 2020 року керівництво районної ради видало Розпорядження номер 05/14/114, яким з 27 серпня 2020 року Такову Т.І. призначено в.о. керівника центру первинної медичної допомоги до чергової сесії. Тобто Кекерчинь Е.Е. звільнили та призначили нового в.о. Такову Т.І. до сесії, яка відбулась 31.08.2020 року, без включення цього питання до порядку денного і без депутатського голосування.

Якщо звернути увагу на пункт 1 розпорядження, в якому зазначається, що виконання обов’язків директора Такова Т. І. виконує до чергової сесії районної ради, тобто до 31 серпня, то згідно цього пункту повноваження Такової є припиненими.

Питання, чи мав право голова Хустської райради Іванчо Юрій звільняти попереднього в.о. директора Кекерчень Е. Е. та призначати нового в.о. ЦПМСД Такову Т. І. без винесення цієї пропозиції на голосування, залишається відкритим до наступної сесії.

Текст і відео: KHUSTPRESS.
Категорія : Політика


Залишити Коментар