Новини Закарпаття

Михайло Рівіс вручив нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» депутату Рахівської районної ради

Михайло Рівіс вручив нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» депутату Рахівської районної ради

Сьогодні, 26 серпня, голова обласної ради Михайло Рівіс вручив спільну відзнаку обласної ради та обласної державної адміністрації – нагрудний знак «За розвиток Закарпаття» депутату Рахівської районної ради VII скликання, завідувачу сектору з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації Рахівської районної державної адміністрації Делятинчуку Андрію Івановичу за активну депутатську діяльність, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток краю, високий професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди Дня Незалежності України.

Андрій Іванович пройшов трудовий шлях від головного спеціаліста відділу ДВС до начальника реєстраційної служби Рахівського районного управління юстиції. Зарекомендував себе як висококваліфікований фахівець, старанний працівник, у роботі виявив високий рівень професійних знань.

Із 7 квітня 2016 року він –завідувач сектору з питань державної реєстрації РДА, а з 30 січня 2020 року – завідувач сектору з питань надання адміністративних послуг та державної реєстрації РДА.

Тож очільник облради побажав Андрію Делятинчуку міцного здоров’я та нових здобутків у праці. А він, зі свого боку, подякував М.Рівісу за увагу та відзначив, що й надалі докладатиме всіх зусиль як на професійній, так і депутатській нивах задля добра і розвитку Рахівщини та Закарпаття в цілому.

Пресслужба облради
Перейти на сайт