Олександр Ледида: «Майбутнє нашого регіону має для нас велике значення»

серпня 21 / 2020
Олександр Ледида: «Майбутнє нашого регіону має для нас велике значення»

В липні 2020-го року обласний осередок політичної сили «За Майбутнє» очолив відомий в області державний діяч та політик Олександр Ледида.
«Для нас майбутнє нашого регіону має велике значення, - розповів він. – Тому ми збираємо команду однодумців, професіоналів своєї справи, які досконало знають проблеми свого рідного краю та чудово розуміють як їх вирішити. І усвідомлюють, якого майбутнього ми маємо досягнути, об’єднавши наш потенціал та зусилля».

Олександр Ледида народився та виріс на Закарпатті. Тут отримав середню та вищу освіту. Працював у різних сферах та галузях: від слюсаря на Ужгородському машинобудівному заводі до директора приватного підприємства та голови спостережної ради «Міжгірського лісокомбінату». Був заступником голови Ужгородської райдержадміністрації та голови Закарпатської ОДА. Його обирали народним депутатом України, тричі ставав депутатом Закарпатської обласної ради, а з 18 березня 2010-го року. О. Ледида очолював Закарпатську ОДА, якою успішно керував до 22 лютого 2014 року. За результатами дослідження британського фонду Transition Democracy Fund, Олександра Ледиду в 2010-му році визнали кращим головою ОДА в Україні.
Категорія : Політика


Залишити Коментар