Тимошенко здала в оренду закарпатський осередок партії «Батьківщина» - Андріївим ?

серпня 20 / 2020
Тимошенко здала в оренду закарпатський осередок партії «Батьківщина» - Андріївим ?

Закарпатську «Батьківщину» взяв в оренду з викупом ОЗУ / ОЗУ братів Андріївіх. Операцію організував екс-нардеп від БЮТ Іван Крулько. Першим номером у списку кандидатів до Закарпатської облради піде брат ужгородського міського голови Андрій Андріїв. Чи буде Батьківщина офіційно висувати діючого мера Богдана Андріїва або він піде самовисуванцем поки не відомо. Але відомо, що в рядах закарпатської БЮТ незадоволені цією відвертою продажем! Можливо буде розкол.

Також однією з перших продали сумську організацію. - вона пішла з молотка народному депутату молотка, який призначив куратором кримінальника Вадима Лисого.

Організатор угоди - майстер продажів парторганізацій Валерій Дубіль зберіг за собою Чернігівську область. Але давно не фінансує. Перед виборами він переклав турботи на плечі забудовника Андрія Пузійчука, близького до «Житлобудінвест» В'ячеславу Непоп. А тепер запропонував об'єднати фінансування "Батьківщини" з Радикальної партією Олега Ляшка, якого Юлія Тимошенко здала область в оренду. Тепер партійному скарбнику області Сергію Пащенко гроші перераховуються не Пузійчук, а приятель Дубіля радикал Олег Авер'янов за рахунок "Пожмашина".

Проблемну і розколоту київську облорганізації намагалися продати колишньому губернатору області Анатолію Присяжнюку, але він віддав перевагу "Наш край". В результаті частина організації, підконтрольну депутату Костянтину Бондарева, орендував Ринат Ахметов. Бонусом стало висунення Олексія Кучеренка на мера Києва. Не мине, але отримає телемайданчики - поговорити в інтересах ДТЕК.

Одесу придбав Вадим Терещук з «Самопомочі» для заступника Михайла Федорова в Мінціфре Олександра Борнякова, свого друга-кріптовалютчіка.

У Запоріжжі міська організація була давно продана екс-голіві антикорупційної комісії при Запорізькій ОДА Дмитру Марченко і він поставив туди свого протеже Віталія Рябцева. Марченко ходив під Євгеном Анісімовим. Коли "Онисим" втік, привласнив частину його Аківа, за що рік тому був жорстоко побитий. Рябцев ліг під кумів Владислава Куценко (прокурора) і В'ячеслава Колеснікова (премянніка нардепа від БЮТ Сергія Соболєва). Обласну організацію днями купив екс-глава Запорізького району Роман Поліектов - кава-какао опт.

Господарем полтавської організації "Батьківщини" став голова фракції БПП в Полтавській міськраді Андрій Матковський, який в попередні роки був улюбленцем Юлії Тимошенко, а потім кинув її і поводився нешанобливо. За фактом в Полтаві відбулося поглинання "Батьківщини" партією Порошенко.

У Вінниці організація ще рік тому перейшла під контроль боксера-бізнесмена Володимира Продивуса, який поставив на неї свого молодшого партнера нардепа Олега Мейдіча. Він буде грати в піддавки з Сергієм Борзовим і "Слугою народу", пробуючи обіграти команду Володимира Гройсмана. У Продивуса проблеми в Києві з оточенням Віталія Кличка, йому потрібна допомога по бізнесу від ОП.



ЗАГАЛОМ хороша була партія! До побачення!

Повідомляє - Репортер
Категорія : Політика


Залишити Коментар