Закарпатські нардепи з Слуги народу "грають" проти Президента Зеленського

червня 18 / 2020
Закарпатські нардепи з Слуги народу "грають" проти Президента Зеленського

Такий висновок можна зробити з сьогоднішнього пленарного засідання ВРУ.

Діючий Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль презентував програму Уряду, яка передбачає підтримку українського виробника, підтримку малого та середнього бізнесу, енергетиків, фермерів та багато інших кроків, яких очікує суспільство.

Напередодні Володимир Зеленський просив фракцію “Слуга народу” підтримати програму Уряду.

Однак, під час голосування Верховна Рада не спромоглася схвалити в цілому проєкт постанови №3330 про програму діяльності Кабінету міністрів України.

Від фракції політичної партії “СЛУГА НАРОДУ” за програму уряду проголосували всього 176 народних депутатів.

Примітно, що закарпатські “слуги народу” нердеп-тамада Ігор Кривошеєв, екс-ведучий радіо-шоу “Їжак” Анатолій Костюх та виноградівський юрист Андрій Жупанин не підтримали програму КМУ Дениса Шмигаля.

Напередодні закарпатські слуги народу стали співавторами двох скандальних законопроєктів. У першому випадку нардепи Костюх, Лаба та Кривошеєв запропонували ввести нові штрафи за борги по комуналці, які вираховуватимуть з пенсій українців.

В другому – нардеп Жупанин став співавтором законопроєкту, який передбачає несанкційоване проникнення енергетиками в домівки українців, щоб відключити їм доступ до комунальних послуг через ті чи інші борги.

Закарпатські нардепи з Слуги народу "грають" проти Президента Зеленського


Напрошується висновок, що закарпатські “слуги народу” продалися енергетичному лоббі у ВРУ та ведуть політику всупереч ініціативам Володимира Зеленського, адже для всіх зрозуміло, що вчорашній тамада не міг сам написати законопроєкт в інтересах приватних облгазів та обленерго, які належать українським олігархам.

Закарпатська ЗеКоманада “все”?

Джерело - zak-insider.com
Категорія : Політика


Залишити Коментар