Голова Виноградівської райради просить не піддаватися провокаціям

травня 08 / 2020
Голова Виноградівської райради просить не піддаватися провокаціям

Останнім часом на мою адресу з «фейкових» сторінок у соцмережах публікуються нічим не підтверджені фактами та доказами звинувачення замовного характеру стосовно розкрадання мною бюджетних коштів, участі у різного роду махінаціях, де я нібито отримую «відкати» з ремонтів доріг, шкіл, садочків, закупівлі товарів тощо. Основною метою цих публікацій є дискредитація моєї честі та ділової репутації як посадової особи.
Вершиною цинізму вважаю те, що через додаток Viber зі сторонніх номерів, використовуючи моє фото (додаю скріншот як це виглядає) від мого імені з депутатами районної ради, сільськими та селищними головами рад, керівниками установ району та моїми друзями ведуться переписки провокаційного змісту з метою дискредитації та пошуку компромату.

Прохання не піддаватись подібним провокаціям та не вірити у різну нічим не підтверджену інформацію, адже замовники цього всього «бруду» це особи без моралі та етики, ховаючи свої справжні обличчя і переслідуючи свої вузькомеркантильні цілі не зупиняться та продовжуватимуть чорнити мене як в роботі так і особистому житті.
Категорія : Політика


Залишити Коментар