Новини по нашому 129 Переглядів 0 Рейтинг

Третій екологічний острівець в Ужгороді відкрили сьогодні

жовтня 08 / 2024
♻️Третій екологічний острівець в Ужгороді відкрили сьогодні за адресою: вул Антонія Годинки, 8.

🚮Тут можна здати папір, пластик, картон, скло, батарейки, алюмінієві банки, а також великогабаритні, будівельні та ремонтні відходи: для кожного виду є свій контейнер з позначкою. На майданчику працює представник «АВЕ Ужгород», який допоможе правильно відсортувати вторинну сировину і надасть необхідну консультацію.

ℹ️Також екоострівець доповнений «Реюз Центром». Це спеціальна шафа для повторного використання. Можна принести будь-які корисні предмети: дитячі іграшки, книги, речі побутового вжитку, – та безкоштовно взяти те, що принесли інші. Щопонеділка АВЕ Ужгород виставлятиме у соціальні мережі фотографії, які речі на яких саме острівцях є в наявності. Працівники «АВЕ» зазначають, що одяг, взуття, продукти харчування та меблі належать до великогабаритних відходів.

Територію екоострівця оглянули міський голова Богдан Андріїв, заступники міського голови Євген Плавайко та Іван Завидняк, вони привітали перших сортувальників.

🗓Екологічний острівець працює у тестовому режимі: понеділок-субота – з 08:00 по 10:00 та з 13:00 по 19:00. Деталі – за номером: 050 434 7700.

Нагадуємо, що інші екологічні острівці працюють за адресами: вул. Михайла Грушевського, 62 й вул. Адама Міцкевича, 9.
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар