Новини по нашому 468 Переглядів 0 Рейтинг

У Ясінянській міській лікарні розпочато ремонтні роботи

липня 19 / 2024
У Ясінянській міській лікарні розпочато ремонтні роботи

В рамках реалізації проєкту «Охорона здоров'я для безпеки та реабілітації» (27/UCR/012832), що реалізовується Fondazione Aiutiamoli a Vivere ONG in "Associazione Temporanea di Scopo" con Missione Calcutta APS ETS, FOCSIV e Don Calabria Ukraine, та фінансується dall'Agenzia Italiana per la Cooperazione allo Sviluppo (AICS), з 16 липня поточного року в Ясінянській міській лікарні розпочато капітальний ремонт приміщень першого поверху міської лікарні.

КНП «Ясінянська міська лікарня» Ясінянської селищної ради є єдиною лікарнею у громаді, що надає медичні послуги місцевим мешканцям, внутрішньо переміщеним особам, що знайшли прихисток у громаді та туристам, які відвідують громаду.

В міській лікарні надається планова висококваліфікована медична допомога вторинного рівня: неврологія, травматологія, отоларингологія та стоматологія. В закладі проводяться лабораторні дослідження, рентгенологічна діагностика, ультразвукові дослідження, функціонально-діагностичні дослідження, які відповідають сучасним вимогам для лікарень вторинного рівня.

Міська лікарня є єдиною лікарнею у регіоні, яка увійшла до переліку Перспективного плану спроможної мережі закладів охорони здоровʼяЗакарпатського госпітального округу, погодженого Міністерством охорони здоров’я України та є однією із восьми лікарень, які визначено загальними в Закарпатській області.

Для Ясінянської громади реалізація проєкту, який дозволить створити належні умови для отримання якісних медичних послуг та реабілітації населення є вкрай важливою та необхідною.

Ясінянська територіальна громада щиро вдячна партнерам Fondazione Aiutiamoli a Vivere ONG in "Associazione Temporanea di Scopo" con Missione Calcutta APS ETS, FOCSIV e Don Calabria Ukraine, та фінансується dall'Agenzia Italiana per la Cooperazione allo Sviluppo (AICS) за співпрацю та реалізацію проєкту!!!
Категорія : Новини по нашому


Залишити Коментар